自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

1. 周國賢
2. 劉浩龍
3. 藍奕邦
4. 張繼聰
5. 關楚耀
6. 洪卓立
7. 周柏豪
8. 陳柏宇
9. 小肥
10. 狄易達
11. 李治廷
12. 王梓軒
13. 鍾一憲
14. 林奕匡
15. 許廷鏗
16. 鄒文正
17. 林德信
18. 胡鴻鈞
19. 羅力威
20. 馮允謙

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:邊D未上過位既男歌手會係將來發展得最好?

有D唱得但唔跳得

禁止訪問

畀面勳章

引用:1.+周國賢+2.+劉浩龍3.+藍奕邦+4.+張繼聰+5

男爵府

至愛周國賢

男爵府

就算有幾好軟件,但沒有好硬件都好難發揮作用。

更何況你個20位男歌星,有D連名樣都唔知(我真係脫節了),不予置評

大宅

回覆:邊D未上過位既男歌手會係將來發展得最好

我最鍾意周國賢

a pregnancy ticker[/url][url=http://www.pregnology.com]Make

珊瑚宮

唔揀樣,實力我揀1,3,9。唱得算幾好

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 grahamyip 的帖子

18, 根本佢就唱得好過林欣彤, 唔明點解比林攞冠軍!

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

點解要特登開户問呢2個問題呢民意調查

大宅

我like18,唱歌好聽,好討厭羅x威,覺得佢好扮野好串

公爵府

引用:我like18,唱歌好聽,好討厭羅x威,覺得佢

原帖由 bikbik 於 13-07-30 發表
我like18,唱歌好聽,好討厭羅x威,覺得佢好扮野好串
Me too

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

7/15/18/19

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我like周國賢, 不過佢都唔新,

藍奕邦一早有人叫佢唔好出黎, 做作曲未好囉, 其實佢差在個樣, 後生既未必buy佢.

禁止訪問

男爵府

引用:回覆+grahamyip+的帖子18,+根本佢就唱得好

原帖由 MANFUN2010 於 13-07-30 發表
回覆 grahamyip 的帖子

18, 根本佢就唱得好過林欣彤, 唔明點解比林攞冠軍!
絕對同意囉!我都幾like 18,唱得好好聽

珍珠宮

睇好 胡鴻鈞, 應該會紅得起

伯爵府

我鍾意18,佢首"明白了"勁好聽,我對上鍾意的電視劇主題曲已經係"歲月如歌"

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

10, 11, 12, 17, 19

禁止訪問

用戶要求終止服務

18號佳麗贏梗!

首頁

尾頁

跳至