跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

想問如果冇人事報考肖珍&真光,係咪入到都會編下午班呢?

有冇媽咪係冇人事情況下, 小朋友考到上午班架? thanks!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

大宅

Re: 想問如果冇人事報考肖珍&真光,係咪入到都會編下午班呢?

我同我朋友個囡囡兩個都係在冇人事幫助下考入下年度肖珍上午班的.唔需要擔心喎?試試啦!!!
該用戶已被刪除

Re: 想問如果冇人事報考肖珍&真光,係咪入到都會編下午班呢?

複式洋房

我個小朋友都係在冇人事關係下考到肖珍上午班

大宅

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

ME TOO

dd媽 寫道:
我個小朋友都係在冇人事關係下考到肖珍上午班

大宅

畀面勳章

唔該晒各位媽咪, 其實我仔仔都係冇人事幫助下考左入肖珍, 但就係下午班, 因為我聽人講話冇人事多數入下午班, 所以有d 擔心間學校會唔會........... 原來係自己多心, 見到有咁多位小朋友都係靠實力考入, 咁就放心好多啦! 真係唔該晒!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我囡囡都係無人事下考到肖珍上午班的~

禁止訪問

大宅

畀面勳章

suilangmui 寫道:
o甘真光呢? 有冇人o係冇人事之下考到真光上午班?

我都好想知呀! 有冇媽咪可以幫手解答o下呢?

首頁

尾頁

跳至