親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

請問有人已經去了威尼斯人活龍活現那 package 回來嗎 ? 可否分享一下?

1) 最早可以幾點check in及最遲check out?

2) package 送威豐x自助早餐或渢x自助午餐,請問你們選那間呢?

3) 酒店泳池好玩嗎? 有吹氣滑水梯嗎?

4) 活龍活現恐龍show好看嗎?

我們一家2211/8出發, 現在正計劃2天的行程,
能分享一下玩的地方及吃的地方嗎?

p.s. 上年已經到過科學館, 新濠天地睇天幕飛躍(龍騰)及童夢天地

男爵府

2024年龍年勳章

引用:請問有人已經去了威尼斯人活龍活現那+packa

原帖由 motakmo 於 13-08-02 發表

請問有人已經去了威尼斯人活龍活現那 package 回來嗎 ? 可否 ...
活現恐龍, 3dmovie 奇實係個家庭影院, 拉四面黑布, 放幾廿張摺椅, 一齊睇既bbc 紀錄片。個人來說悶到曝。而恐龍展, 係同一個場, 睇完就去行吓咁。大部份恐龍都郁得。送既唔會大寄望。
我地選擇了早餐, 有很多選擇, 食物普通, 味道都ok. 早上食不到太多野, 小朋友食一轉就飽了。
房間夠大, 兩張床之餘還有sofa床。

大宅

畀面勳章

我都有想過小朋友早餐真的吃很少, 咁我地都係選自助午餐了,
玩完一個早上, 下午胃口應該好些吧

恐龍show 原來只係紀錄片, 真有點失望

那天你們幾多點有房?

酒店泳池好玩嗎?

你地今次去左咩地方玩呀?

男爵府

2024年龍年勳章

引用:我都有想過小朋友早餐真的吃很少,+咁我地都

原帖由 motakmo 於 13-08-03 發表
我都有想過小朋友早餐真的吃很少, 咁我地都係選自助午餐了,
玩完一個早上, 下午胃口應該好些吧
我去的時候是三號風, 到晚上十點先除。
有免費票可快睇恐龍展既。
我下午一點去攞房的。
沒有到泳池, 因為沒時間。
酒店沒有免費wifi 要上比$160樓下有d餐廳有wifi上網。

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+motakmo+於+13-08-03+發表我

原帖由 貝_貝 於 13-08-09 發表
我去的時候是三號風, 到晚上十點先除。
有免費票可快睇恐龍展既。
我下午一點去攞房的。
我俾$入活龍活現的!
如在官網訂房,有免費wifi!

首頁

尾頁

跳至