跳至

首頁

尾頁

男爵府

想知OK MA? 想比3歲半仔仔去學

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:有冇人係林大輝中學跟泳天學游泳

林大輝係史丹福,不是泳天。

禁止訪問

回覆:py84ko 的帖子

男爵府

py84ko 發表於 13-8-4 10:50
林大輝係史丹福,不是泳天。
不過我昨天收到宣傳單張係泳天wor~~

男爵府

99sing 發表於 13-8-4 11:48
兩間都唔係咁理想。
咁有冇其他推介?thx

大宅

回覆:有冇人係林大輝中學跟泳天學游泳

我覺得泳天很好喎

8/10/07 - 8.6 kg

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:想知OK+MA?+想比3歲半仔仔去學

原帖由 ethan1002 於 13-08-03 發表
想知OK MA? 想比3歲半仔仔去學
我正考慮,史丹福已冇係林大輝。大仔學校用泳天教練教體育游泳科,嚴格,惡。所以,我或會試八月份半個鐘那個課程。

男爵府

selina1109 發表於 13-8-4 22:49
我正考慮,史丹福已冇係林大輝。大仔學校用泳天教練教體育游泳科,嚴格,惡。所以,我或會試八月份半個鐘那 ...

悪? 我怕我仔仔反而以後怕左游水........因為佢仲細...

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:selina1109+發表於+13-8-4+22:49+我

原帖由 ethan1002 於 13-08-04 發表
我家旁邊就係林大輝,所以先報八月份半個鐘試下,晤得就搵第二間。之前大仔係史丹福@沙吕,再林大輝,教練都有惡同淋善。卒之亞仔都係惡教練教識。佢個時四歲學,游識兩式就冇學。

男爵府

selina1109 發表於 13-8-4 23:45
我家旁邊就係林大輝,所以先報八月份半個鐘試下,晤得就搵第二間。之前大仔係史丹福@沙吕,再林大輝,教練 ...

E?我都係林大輝旁~哈哈~我地可能係住喺同一個屋苑~~而家我同老公就係貪佢近, 所以有興趣想試下... 等我再諗諗先~ THX~~

王國會長

引用:Quote:selina1109+發表於+13-8-4+23:45+我

原帖由 ethan1002 於 13-08-05 發表
E?我都係林大輝旁~哈哈~我地可能係住喺同一個屋苑~~而家我同老公就係貪佢近, 所以有興趣想試下... 等我再 ...
應該係鄰居,那你可選擇係clubhouse參加游泳班,我見小朋友三歲,兩個跟教練學,在中池。教練都有要求,很認真,但都鬧。

別墅

是否通常1對4???

伯爵府

醒目開學勳章

我正考慮,史丹福已冇係林大輝。大仔學校用泳天教練教體育游泳科,嚴格,惡。所以,我或會試八月份半個鐘那 ...

靖問幾$一堂[半小時]
我都住附近,街坊
***生於這世代........有點措手不及***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

朋友個女宜家學緊暑期班,係XX福,o係林大輝喎!
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

可能兩間都喺果度租場啦

王國會長

引用:可能兩間都喺果度租場啦

原帖由 ethan1002 於 13-08-06 發表
可能兩間都喺果度租場啦
星期六十點可睇幼兒班,我會睇才決定報晤報。我打電腦了解,最多一對四,带手袖,用浮板。880@8堂,半個小時。史丹福有得試堂,呢個班冇,小朋友晤得冇得退。

星期三下午走過林大煇,校工話冇班上。之後,入返屋苑車埸保安室問下看更,因對正林大輝,佢話最近晤見人游水。所以,可能晤知乜事。

複式洋房

回覆:babyislove 的帖子

史應該租林大輝場到七月,八月係泳天。我結果選了沙呂學史,囡囡細,但見教練幾好心機教,不過真係唔夠林近,都唔知轉唔轉好

王國會長

引用:史應該租林大輝場到七月,八月係泳天。我結

原帖由 AthenaNG 於 13-08-08 發表
史應該租林大輝場到七月,八月係泳天。我結果選了沙呂學史,囡囡細,但見教練幾好心機教,不過真係唔夠林近 ...
亞仔今日試左,半個鈡幼兒堂,有兩個小朋友一齊学。感覺良好,最緊要冇乜人,教練專心教。亞仔上得開心。

我大仔係史丹福學識,個時係沙吕。泳池有好多組,多人。之後再過林大輝,多人,逼。所以,如你好似我住在林大輝旁可試下。因個時頭兩年過沙呂,行個條路好熱,落雨仲惨。開車去又冇位泊。

男爵府

我早幾日都報左學前預備班,今日上左第一堂,有三個小朋友上,有一個教練加一個女仔(似協助),見阿仔暫時都ok,再上多幾堂睇下咩情況~

男爵府

selina1109 發表於 13-8-10 13:30
亞仔今日試左,半個鈡幼兒堂,有兩個小朋友一齊学。感覺良好,最緊要冇乜人,教練專心教。亞仔上得開心。

...
喺樓下真係方便好多,番上屋企先沖涼幾好~

首頁

尾頁

跳至