跳至

首頁
12345...10

尾頁

子爵府

Re: studio 123 BB做型照 promotion

studio 123 BB做型照

我問左佢地了, 佢地都可以比 0604的offer我地.
仲會贊助我地聖誕節part coupon

plan a $388 (28張相 + 送 10張相) 4個做型 + 送1個做型
plan b $688 (50張相 + 送 20張相) 8個做型 + 送1個做型
plan c $1288(100張相+送50張相)12個做型 + 送1個做型

以上是不包哂相, 他們會比cd我地自行哂相.

若有興趣, 請在這裏寫名, 另自行打去book時間...

大家一齊去影靚靚相.

studio 123 website here

www.studio123.hk

複式洋房

studio 123 BB做型照 promotion

I would like to register for my daughter who's born in 0605.
My baby's name is BB Cheung
I'd like to book for Dec.12 at 11am

Thanks.

複式洋房

Re: Re: studio 123 BB做型照 promotion

1/ happy_bb plan A 已book 12 Dec. 11am .紅磡

大宅

Re: Re: studio 123 BB做型照 promotion

比比上個星期六去咗影啦,係元朗果間.
我揀咗plan b.

我有以下Comment,
1.第一次影最好揀plan A.因為都幾攰,bb影影下,無乜笑容,同埋開始樓計.(如想影多d,等bb大小小,下次再影都得)
2.攝影師同其他staff都ok,except一個攝影師,仲係識得嘩嘩聲,不但比比被“客”親,我同老公都覺得煩.
3.plan b 有9個造型, 影咗約兩個鍾,比比開好樓計,樓眼瞓,只係要食手指,同埋要我抱佢,最後只影咗7個造型,今晚放工再去影埋兩個.:-(
4.記得帶定水,玩具or 食物 ”tum”bb.
今晚影完,睇埋相再report.

子爵府

比比今次肯唔肯再映呀..要分2日都幾辛苦, 我都book 左24/12, 希望ok啦, 不過我book 左紅磡果間.你bb幾大啦, 快d post d相黎睇下, d 係咪要自己哂咖...

大宅

噚晚因為只影兩個造型,比比既狀態好好.(影咗大約半個鍾)

到揀相,有180幾張相,好多張都幾好,studio好似offer 加$200,全部要晒, (我唔係好sure,因為聽唔清楚,同埋已經差唔多揀咗一半).其實,我都想要晒所有相,不過老公話有好多差唔多,不如下次再影過.
最後揀咗大約45min.

overall, d staff都幾,我地揀得慢都冇"吹",同埋果兩個攝影師好好笑容,有耐性"tum"比比.

我未得閒upload d 相.

別墅

想心急等睇比比嘅相~
坐車麻煩嗎? 呢間大過紅磡果間, 但我又怕坐車太麻煩。
我住將軍澳o架~~

大宅

係呀,難唔難搵架?! 我住杏花村最近都係紅磡果間

janho 寫道:
想心急等睇比比嘅相~
坐車麻煩嗎? 呢間大過紅磡果間, 但我又怕坐車太麻煩。
我住將軍澳o架~~

大宅

Janho,

係西鐵朗平站行5分鐘到,都ok方便.

大宅

比比最新造型照

得閒去睇吓!!

大宅

比比個紅番look好鬼可愛
我家有二隻小魔怪 [img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

別墅

比比d相影得幾好wor!我好鈡意個魔鬼look同埋有中國色彩嗰個。
但我有個問題想問一下,我呀b依家坐得都唔係咁穩定,如果依家帶佢去影,會唔會唔係咁好呢?(因為我見到比比有好多張相都係自己坐喺度)
[size=small]Cammy

禁止訪問

侯爵府

比比好得意呀~~
我都book 咗31/12 去影la~~

大宅

我諗book得黎都差唔多啦!因為好似唔係即刻有位.
另外,其實比比影既時候有時都坐得唔穩,要係側邊"磅"住.

狗姐 寫道:
比比d相影得幾好wor!我好鈡意個魔鬼look同埋有中國色彩嗰個。
但我有個問題想問一下,我呀b依家坐得都唔係咁穩定,如果依家帶佢去影,會唔會唔係咁好呢?(因為我見到比比有好多張相都係自己坐喺度)

大宅

我都覺得佢個夾band look 好型,成個肥仔咁!!

沙沙 寫道:
比比好可愛, 影得佢好cute...我鐘意魔鬼look & 最尾夾band造型, 好搞好有型呢!!!

男爵府

pigletchan,
比比d相影得好好, 坐得好正, 唔似坐唔穩喎
我都係最鍾意個魔鬼look, 咁可愛嘅魔鬼, 我鍾意呀

其實我仲係1516唔知去邊間好, 睇左妳d相, 我決定去呢間
仲想問下, 妳影的家庭相, 是否package包埋gar, 或是否另加錢?[quote]
pigletchan 寫道:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

比比最新造型照

得閒去睇吓!!

好多造型呀. 好cute

大宅

家庭相, 包埋係package,唔洗另外加錢

winwin323 寫道:
pigletchan,
比比d相影得好好, 坐得好正, 唔似坐唔穩喎
我都係最鍾意個魔鬼look, 咁可愛嘅魔鬼, 我鍾意呀

其實我仲係1516唔知去邊間好, 睇左妳d相, 我決定去呢間
仲想問下, 妳影的家庭相, 是否package包埋gar, 或是否另加錢?[quote]

男爵府

1/ happy_bb plan A 已book 12 Dec. 11am .紅磡
2/ winwin323 plan B 已book 27 Dec. 1pm .紅磡

唔該晒~pigletchan,
妳個比比實在引c我 , 我忍唔住book左啦

首頁
12345...10

尾頁

跳至