想生BB

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

12月8日派彩

有冇姊妹都係同一日派彩呀 一齊傾下啦~~

今日係排卵後day4高溫, 等到day12就可以用d仔排卵紙check 好心急呵~~

別墅

Re: 12月8日派彩

祝你bingo

大宅

miniP...

妳點呀? d仔有反應未呀

我今日轉左睇趙少萍中e, 因為我睇開果個佢上次串我呀

別墅

祝你可以做到金豬媽咪

別墅

hkcindy,

hello, 好開心睇到你又到等bingo嘅時候, 真係希望你成功。記得上黎報告呀, 等你好消息。

至於我, d仔仲未有反應呀, 不過我不嬲都較遲架啦, 因為cycle長呀嘛。 :-(

過多兩日會食埋中藥, 希望有幫助, 因為呢幾日感冒唔食得。

大宅

好媽媽勳章

hkcindy:

祝你成功
我今日DAY23呀,心情都好緊張呀 :-| 。

hkcindy 寫道:

今日係排卵後day4高溫, 等到day12就可以用d仔排卵紙check 好心急呵~~

大宅

me too, 我都係 12月8 or 9日知道結果, 不過, 我冇甘大 expect, 因為我地在排卵期附近只 dodo左2次, 其中1次仲係在排卵後的2天之後dodo, 機會真的唔高。
(正常卵子排出後, 生存只有1天, 是嗎?)

hkcindy 寫道:

大宅

排卵後體溫開始回升, 前兩天體溫36.6, 今天36.8....我要等多10-12天.....希望大家一齊bingo

大宅

我都係差不多都係依d日子開彩,但今個月我已經無咁多特別理會了,好似之前咁越留意就越神經質 今個月我還偷偷地飲了杯cold野解悶..... :mrgreen: Anyway,點都好,更係希望可以有啦

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

大宅

我12月9日派彩呀!! 好心急呀!!! 希望齊齊bingo啦

大宅

我6/12等 good news 呀,好心急

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Me too... hope that we all have good news at early X'mas.
This should be the best X'mas present to all of us!!

大宅

我今日day 25了,仲有2-3日就派彩,希望齊齊bingo啦 :mrgreen:

子爵府

仙地
祝你成功! 生個可愛妹妹陪阿丙

男爵府

好媽媽勳章

favour 寫道:
我今日day 25了,仲有2-3日就派彩,希望齊齊bingo啦 :mrgreen:

你同我一樣今日係day25(mc係11/5),今個月第1次食排卵藥同飲中藥。不過我中午去中醫覆診,我問佢飲

複式洋房

好媽媽勳章

Hello all BK sisters,

我都係差不多依日掛彩呀 .............祝大家都如願意想.......一齊做07'媽媽..............

Good luck

大宅

我都係差唔多日子呀,,good luck to all

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我就 10/12 or 17/12 等派彩

複式洋房

我又係10/12... 希望齊齊有good news!

但通常我M前一星期便開始下腹有少許痛, 所以基本上兩三日之後就知"攪珠號碼"

miffymiffy 寫道:

我就 10/12 or 17/12 等派彩

別墅

babychin,我同你的情況差不多一樣, 我覺得bingo機會好微,但都希望會有奇蹟出現
大家一齊努力!

首頁
12345...12

尾頁

跳至