嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人買過casablanca的8件bb床上用品?

如題, 我見pccw的專尚會買可以半價,
只係三百幾+績分, 有兩張被芯, 係唔係
一薄一厚呢? 有無人知呀?
thank

別墅

Re: 有無人買過casablanca的8件bb床上用品?

係呀,有2個枕頭及一覽枕,床圍及床單

男爵府

之前護協,吉之島,永安, 佢地一減價都係賣 $398咋, 12月1號-3號, 吉之島又有會員大減價, 你都去看下啦.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

我之前買一套12件(for bb)都係$499........

1床單/1被袋/1厚被心/1薄被心/1攬枕/1攬枕套/2枕頭/1枕頭套/2床圍(兩邊各一塊)/1床頭圍(頭頂果塊)............

咁多件野我覺得價錢ok啦~~~我另外買多個被袋(for bb)都要$1xx呀,所以我覺得一set咁買平好多!!!

我用緊呢款,囡囡都有一套bb床上用品,不過我搵唔到bb用品果幅圖,同囡囡用埋同一款架!!!

大宅

我之前都係 sogo sales 時買8件 $398, 而加 pccw 好似平d.

大宅

我上次都係向吉之島買8件都係$398~而家吉之島有折你去睇下~~
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

別墅

我用緊呢款,一套12件,係護協/baby outlet都係賣$429
至於被芯,我覺得兩張個厚薄差唔多啦...

大宅

tracyps 寫道:
我用緊呢款,一套12件,係護協/baby outlet都係賣$429
至於被芯,我覺得兩張個厚薄差唔多啦...

我都覺厚同薄差唔多,只係摺起黎厚少少囉!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好就幾好.... 不過我覺得D床圍大過軟身, 成日搞到曲埋係果底處, 反而在永安單買 FOREVER FRIENDS 既床圍就好挺身, 真係做到防撞既功能.

大宅

thank you!
我星期日去左吉之島喇, 真係好多人呀,
而且我睇唔啱, 所以琴日响pccw訂左,
價錢$338

洋房

之前西田都係賣$350
而我自己用緊都ok(我買個時期398)
2張被我覺得一樣厚
床圍用左5個月都仲ok無乜軟
但我有另1套0/3 baby既我覺得好用d
但就貴d要$600~700

男爵府

畀面勳章

2張一樣厚簿~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

我琴日去德福間門巿換, 但個sales話無存貨要訂,
佢同我mark低d資料, 我見到本薄到有好多booking,
原來好多mami用pccw訂, 正明我既選擇無錯。'

首頁

尾頁

跳至