跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人返緊 CPDA (荃灣) Playgroup?好唔好?
有無其他playgroup 好介紹?(荃灣 / 美孚 / 青衣 / 荔景都ok呢)
我個囝宜家14個月

別墅

回覆:請問有無人返緊 CPDA (荃灣) Playgroup?好唔好?

我返左一年, 老師好有愛心, 宜家畢業, 好唔捨得(9月n班), 開始時陪佢返, 到兩歲自己入課室, 佢亦都對老師建立信任 ,而老師好有耐性令佢習慣, 每次見佢放學都好開心出課室門口, 而我要返工好多時才打電話去問都冇問題, 我都好開心, 因為兩歲班可以放低佢1.5hr, 而我就認識咗其他mama一齊去食早餐,吹下水!

複式洋房

回覆:chanhyan 的帖子

你個小朋友可否聽話D,我個讀左半年,小朋友都吾想入課室,老師都再無一對一傾過野,所以轉第兩間

大宅

回覆 chanhyan 的帖子

我 join 0左試堂,希望我個 B 好似你個 B 一樣咁乖就好了

大宅

回覆 jy7033as 的帖子

咁你宜家番緊邊間PLAYGROUP?

複式洋房

回覆:cherimama 的帖子

葵芳的

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

回覆:jy7033as 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

BK Milk勳章

cherimama 發表於 13-8-23 13:51
回覆 chanhyan 的帖子

我 join 0左試堂,希望我個 B 好似你個 B 一樣咁乖就好了
原來有得試堂, 請問$?

大宅

回覆 回覆:MoreMorePooh的帖子

所謂試堂,即係買1堂,$220…唔試即join 9折wo

男爵府

我仔仔返咗年幾,非常開心,老師有愛心(阿仔好鍾意詩韻老師)!

別墅

回覆:請問有無人返緊 CPDA (荃灣) Playgroup?好唔好?

我都諗住遲D報!

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:請問有無人返緊 #### (荃灣) Playgroup?好唔好?

已經上o左堂了, 我黑仔個老師好唔掂囉.......無愛心當工一份咁, 真係好想快o的上晒就算

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員,如再發現PM me等無可讀性留言,會將主題關上,多謝合作~

禁止訪問

大宅

I am also looking for some PG for my son. Any recommedation nearby?
#### ( TSUEN WAN) good ma?

大宅

之前上過覺得唔掂,老師可以同個助教上緊堂講到一陣食lunch 叫咩外賣,然後扮𦚵嘢出去叫外賣...

子爵府

其實我覺得好睇你遇唔遇著個好既老師,我仔響cpdX番過30堂,當打工心態既老師又有,好有heart既亦都有,睇妳好唔好彩

首頁

尾頁

跳至