母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

我部freestyle用用吓,突然無咗力,部機有少少聲,無咗吸力,部機無咗震。

係咪壞咗?

但我部機係舊年買,買咗超過1年,但只用了幾個月,仲可唔可以拎去尚健比錢check機?

急!!!

大宅

回覆:急!freestyle壞咗?

急!!!

請問有無人知?

大宅

部機係有摩打聲但無力定係連摩打都唔郁?

大宅

回覆:mrschangc 的帖子

無咗摩打聲,得番好細好細的「咯」「咯」聲,完全無吸力,熄機開過都唔得。

試過拎電出黎再入番,郁到1分鐘又停咗,到而家都開唔番。

複式洋房

睛靈勳章

did u call the 尚健 ask them?

大宅

你有無單啊. 因為係尚健買有2年保養呢D情況係要拎佢整
大概2星期左右

大宅

回覆:happytoby 的帖子

我部機係美國訂番黎,買咗年半,我唔知係咪壞,所以未拎去尚健。

大宅

回覆:sallychs 的帖子

佢地話要拎上去check先知,但我部係水貨機。

大宅

引用:佢地話要拎上去check先知,但我部係水貨機

原帖由 by2415 於 13-08-19 發表
佢地話要拎上去check先知,但我部係水貨機。
你係咪yahoo auction 買既水貨?試下搵返賣家可唔可以拎返美國整,或叫佢俾張單你上尚健整。而家租住机用先,我在yahoo auction見到pump in style有得租

大宅

回覆:by2415 的帖子

你拆過舊電出來要重新叉過24小時先用到,一係就叉住咁泵,試住先。

我試過一次無啦啦,得返聲無晒力。之後,重新裝過奶樽個邊套野幾次,又裝過條管,突然好彩好返。

水貨無單好似拎上尚建整要1000蚊。你打電話話問下。

大宅

回覆:急!freestyle壞咗?

我有次壞機,都係拎上尚健整,不過唔係freestyle,係部舊既mini plus,無單,因為係親戚既朋友借的。好似俾$300 check 機,係2011年價錢。佢倒水落機背個窿,然後出d污joe野就得返(不建議自己試)。2011年時銅鑼灣間尚健有個哥哥幾好相語(好賣廣告tim)查實係因為上過第二間被不親切對待過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊