意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 12|主題: 127247

跳至
PCCW視象易3G電話

大宅

國民生產總值:2423

PCCW視象易3G電話

PCCW視察易3G電話
我今日見到報紙做promotion.
$680 有電話+電眼
月費$198 x 18 個月contract
我未用過3G, 不過因為我返工, 想有時打番屋企睇下bb同工人係到做咩.
唔知有冇人有用過有comments ?

:wave:

別墅

國民生產總值:743

Re: PCCW視象易3G電話

本人都想試下...
有否媽咪用緊呢 ?

大宅

國民生產總值:1658

我今日都打過電話去查詢....留底左電話比佢....但到而家都未覆我 :evil: 我都想知好唔好用 有無媽咪用緊架

大宅

國民生產總值:2553

我係用緊呢個3G電話,用咗兩個月,好方便,而且效果都ok,操作簡,又唔駛安裝,你可以去門市睇吓,有Demo,不過你去之前要check下你附近邊間有demo,唔係間間都有.我知道好多人買,可能要訂貨.如想知多d可以PM phone no. 比我.

別墅

eileenycm

請check pm啦 !!

別墅

還有....
請問pccw現時呢個 "系統"完善嗎 ?
你有否經常斷線 ?\

民房

國民生產總值:38

但可否錄影?

男爵府

國民生產總值:8324

2018勳章

我問過呢個機,有朋友都用緊,comment幾好,未試過斷線,但我問果時未有呢個offer,所以佢話出機時會送一張512m t-flash係可以錄影既,512約可錄2小時!

大宅

國民生產總值:2553

可以錄影,我用咗兩個月未試過斷線,ok架!仲可以將個鏡頭遙控zoom近及遠,個鏡頭仲可以周圍放(沒有電線的),好方便,可以去睇吓demo先啦

複式洋房

國民生產總值:185

我都用緊, 3G未試過斷線, 不過有時講電話就會斷線. 但個視像function就真係好正同抵用.

大宅

國民生產總值:1008

唔知可以睇到幾大範圍呢

別墅

好幾大範圍...
因為我已急不及待去買了倆部電話同電眼

今晚會睇下點用先, 要三日後先用倒, 因為帶no.過台

複式洋房

國民生產總值:231

$198 包幾多分鐘呀?仲有冇其他雜費呀?

禁止訪問

國民生產總值:22266

好媽媽勳章

別墅

sweetcouple 寫道:
[quote]
HoWangMami 寫道:
我問過呢個機,有朋友都用緊,comment幾好,未試過斷線,但我問果時未有呢個offer,所以佢話出機時會送一張512m t-flash係可以錄影既,512約可錄2小時!

咁即係要錄影, 就要響手機錄??? 咁係咪即係要一路用通話時間先錄到影??? [/quote]

唔須要...
只要係個手提電話裡面, 按出指示, 便可以錄影
不用著個錄影機, 隻眼仔會錄影既

今天開始剛可以用, 眼仔範圍都算廣濶,
(如果, 屋企有三千幾呎, 梗係唔得啦)
我都係網友介紹, 發覺都幾好用丫.
你可以去門市睇吓, 叫sale示範俾你睇

男爵府

國民生產總值:6387

我都用緊, 1.5 months, 3G未試過斷線, 不過講電話over 5 mins就會斷線, but overrall ok ! 返工都放心d. 見到小朋友唔乖, 著少左3, 做功課坐得唔好,可即時打電話返去 幾好架 !

大宅

國民生產總值:2423

多謝晒大家用家既意見, 聽落都唔錯, 得閒打個電話返去就睇到阿b同工人, 咁又係放心d既 !
我個台仲有contract 幾個月先完, 依家心大心細唔知好唔好依家出定遲d出
:wave:

洋房

國民生產總值:160

how many free mins for 3G ar? the promotion said only 60 mins free, and need to sign 18 months contract.
satu 寫道:
我都用緊, 1.5 months, 3G未試過斷線, 不過講電話over 5 mins就會斷線, but overrall ok ! 返工都放心d. 見到小朋友唔乖, 著少左3, 做功課坐得唔好,可即時打電話返去 幾好架 !

複式洋房

國民生產總值:256

我都好想睇下係点,個工人一月尾成二月頭先到,BB又細得2個月,係呢知唔知荃灣或沙田有無得睇吓

別墅

荃灣沙咀道嗰間有得睇demo 嫁!

佢個 60 mis意思應該係..
你帶no轉台會有另外60mis送..
詳情都係親身去問清楚會好d

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.