意見反饋
義工

自由講場 今日: 447|主題: 1010512

探剛完成癌症療情既朋友,送咩好?

民房

國民生產總值:77

探剛完成癌症療情既朋友,送咩好?

有好介紹?thank you!

水晶宮

國民生產總值:55493

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 探剛完成癌症療情既朋友,送咩好?

[size=medium]有一隻新出嘅營養粉係 for 電療、化療人士食用 gar .... 不過,我唔記得乜野名 lar

我唸送呢 d 就實際 d lor becos 唔係個個都食中藥,所以唔適宜送靈芝、雲芝果類 lar .... 除非佢有食開啫 :-|

BTW,如果唸住送 $100 樓下嘅野 .... 【有機果汁】都可以考慮下 gar!

[size=x-large]祝你朋友早日康復
路遙知馬力,日久見人心!

民房

有人提議買乾瑤柱&鱷魚肉.朋友肺癌,聽講鱷魚肉對肺好,但好難買到真.比D意見好嗎?可以食嗎?

禁止訪問

國民生產總值:35771

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

國民生產總值:55493

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

魚生 寫道:
Oral Impack 囉,我幫你買喇!
[size=medium]魚生

做乜傢伙妳會 ..... 乜同妳攞貨,妳會收到好多回佣 gar 咩

係 wor .... 好似係呢隻喇

速愈素
520元/3盒 每盒 5包, 每包 74克

每盒 5包, 每包 74克

服法 :
化療或電療
1) 每次接受化/電療前 5 天 ,每天早午晚 各1 次/1包
2) 化/電療期間,每天 1 - 2 包
3) 完成療程,每天 1 包
路遙知馬力,日久見人心!

禁止訪問

國民生產總值:35771

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

國民生產總值:2647

送無限的愛心和關懷。
   咪.......咪.......咪.......

大宅

國民生產總值:1152

我讚成 ,亦可以送靈芝抱子精華,對化療完保健最有效,我都是這樣送給朋友,到現在我朋友都是食靈芝抱子精華,是我幫她訂.最後祝妳朋友身體健康,堅強生活,如要看中醫可pm我,看我可否幫到妳朋友.

子爵府

國民生產總值:13356

送雲芝啦....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

禁止訪問

國民生產總值:8013

大宅

國民生產總值:1660

大眼肥妹 寫道:
雲芝對癌症病人好,但係都幾貴

係呀﹐今日生果報都有講

民房

多謝各位意見,都有諗過買靈芝孢子或雲芝精華等..但唔想我送比佢食完後要自己再買,好似唔係咁好咁.除非佢食開就唔同,想選擇D煲湯料.than you!

子爵府

國民生產總值:13682

好媽媽勳章 畀面勳章

千祈唔好買燕窩, 佢地唔食得

大宅

國民生產總值:1152

同意,但唔可以飲補湯(雞,鵝,鴨,海鮮,鹿茸等等),總之小心飲食.

jena2468 寫道:
千祈唔好買燕窩, 佢地唔食得

大宅

國民生產總值:1469

主要以清潤為主:

1.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.