自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

生完bb三個幾月又開始脫髮!!!

兩年幾前生完大囡三四個月就甩好多頭髮,試過好多洗頭水都唔得!跟住一年前有咗bb,個幾月就開始冇甩,仲攪到我好鬼開心,到而家生完冇幾耐又開始甩番,仲要好多添,唉!都唔知點算好呢?真係好恐怖呀?請大家幫幫忙吖!Thanks!!!!!!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 生完bb三個幾月又開始脫髮!!!

唔洗驚, 我之前都係咁, 遲 d 就會冇事架啦.....

子爵府

me too,我勁甩咗大半年都未甩完! :-( 好彩而家生返d新頭髮,都冇咁驚

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

me too,現時唔好做任何嘢,例如:電髮

洋房

生完bb,新陳代謝唔同左所以會有脫髮出現,慢慢會好d
ling

男爵府

係因為生完.........體內"homo"仲未正常返.........一般產後脫髮係正常..........過一段時間就會無事架喇............放大喇..........don't worry, be happy.

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

唔係喎~~
我生完3年幾,到而家仲係甩好多頭髮 :-( :-( :-(
我諗我未到50歲已經光頭喇~ :-( :-( :-(
可以點呀? :-( :-(

伯爵府

我生完第5個月左右甩左成個月頭髮, 之後就好快生番出黎.

唔駛怕wor, 好快就無事的.

子爵府

Hi!我生完大囡之後都未試過染髮!除咗坐月嗰陣,連自己喺屋企吹頭都唔敢呀!我諗我真係應該要補吓!唔該晒你地呀!Thanks!!!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至