跳至

首頁

尾頁

洋房

BB兩歲生日﹐你o的會送咩作禮物?

有什麼好提議嗎﹐多謝。

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

Re: BB兩歲生日﹐你o的會送咩作禮物?

我唔會特別送禮物給她, 今個月會同佢去迪士尼及住返晩當係慶祝生日 :-P

別墅

elysemama :

我覺得去迪士尼呢份都係好好禮物 ! 我就會同囡囡去ocean part ,因為老公Brithday - (29 Dec), 我(30 Dec), 囡囡(31 Dec), 29 Der nor 30 Dec去 仲有一個free of charges 添

pinkpink
[img align=right]http://www.sanrio.com/main/buttons/whatnewbutton.gif[/img]

洋房

pingpink&elysemama:
thank you so much.
我係全職媽媽﹐每星期都會安排一天帶我個仔去海洋公園及海邊﹐佢都玩的非常開心﹐小孩子真是好容易滿足ge﹐每次見到佢因為見到小丑魚﹐又或者可以在海邊玩沙就很開心的樣子﹐就在想﹐原來大人做少少o野已經可以令小朋友很滿足了。

伯爵府

魅力王子

yes,children is vary easy to happy i everyday learn how to do a good mother... :lol: work hard together~!
秉洋媽媽 寫道:
pingpink&elysemama:
thank you so much.
我係全職媽媽﹐每星期都會安排一天帶我個仔去海洋公園及海邊﹐佢都玩的非常開心﹐小孩子真是好容易滿足ge﹐每次見到佢因為見到小丑魚﹐又或者可以在海邊玩沙就很開心的樣子﹐就在想﹐原來大人做少少o野已經可以令小朋友很滿足了。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係帶左囝囝去廸士尼玩兼住一晚, 係翠樂庭食buffet. 我訂左個蛋糕, 高飛同侍應們捧住個蛋糕出黎同囝囝唱生日歌, 又合照, 我地一家都勁happy!!

珊瑚宮

好媽媽勳章

我送咗部滑板車,同埋係屋企整咗d嘢食大食會咋

別墅

我地去左op 玩,不過好多人(saturday),都行唔曬,諗住遲d再去過

pinkpink
[img align=right]http://www.sanrio.com/main/buttons/whatnewbutton.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至