意見反饋
義工

自由講場 今日: 488|主題: 1009949

24/12去BBQ邊到好,成20人

男爵府

國民生產總值:5099

24/12去BBQ邊到好,成20人

24/12去BBQ邊到好,成20人,有大有細

公爵府

國民生產總值:29679

Re: 24/12去BBQ邊到好,成20人

呢度有個bk媽咪係錦田開左一個wall game+撈金魚+bbq既場地呀

可以係西鐵站有巴士專車送去架
kkwwpig 寫道:
24/12去BBQ邊到好,成20人,有大有細

男爵府

國民生產總值:5099

請給詳細details, how much, where, and telephone no.
how to contact. have any discount?

大宅

國民生產總值:4867

好媽媽勳章

可唔可以講詳細D呀

快樂可人兒
:-DResults:

公爵府

國民生產總值:29679

因為其實個媽咪個場已經逐步逐步執緊d細節野

我等陣下午再post詳盡小小出黎丫,因為我暫時只知道bbq係人頭計,(即自助餐形式)成人68/位,小童40or48/位,
另外,wall game就分玩半日同全日,如果全日呢就會包埋午餐.
暫時講住咁多先,我打去問下個媽咪先
ir9974 寫道:
可唔可以講詳細D呀

禁止發言

國民生產總值:14500

好媽媽勳章

大宅

國民生產總值:4867

好媽媽勳章

唔好意思,收唔到
快樂可人兒
:-DResults:

子爵府

國民生產總值:10572

How abt Siu Lam BBQ, you can BBQ for whole day at the same price.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.