產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人係搵中環黃惠瑜醫生接生架? 傾下呀~

我係07年7月預產期, 而家睇緊黃醫生, 不過都會去東區都做登記, 仲未決定去養和定東區生, 因為價錢差好遠, 其實都想留番啲錢比BB, 黃醫生仲未話比我聽佢收幾多? 有無咩意見比我呀大家

複式洋房

Re: 有無人係搵中環黃惠瑜醫生接生架? 傾下呀~

check pm please.

大宅

我都係預產期07年7月呀, 聽日去黃醫生度做第一次u/s. 上次去canossa度見佢佢話開刀會收萬五.
Pretty Princess Petite Prince

大宅

Is that including per day visit? I heard from other mothers said $17000 including per day visit for normal delivery or normal wards or 3-ppl room. Anyone have idea about the operation fee for 1st or 2nd class room?

大宅

其實我都有睇其他人post上網話成個過程大概預5萬包埋醫院既開支, 不過我仲有少少擔心唔知得唔得, 所以仲考慮緊!

首頁

尾頁

跳至