意見反饋
義工
跳至
[2006年] 請問仲有邊個媽咪係一個人同阿B沖涼架

侯爵府

國民生產總值:20493

請問仲有邊個媽咪係一個人同阿B沖涼架

而家同阿B沖涼要著泳衣喇!!!!!

佢無論訓係度定趴轉都係咁踢水,初初個地都ok濕,而家直頭日日幫我洗廁所,今日仲要下半身濕晒,認真羅命

我怕佢再咁郁黎郁去,我一個人同佢沖唔到,咁就要晚晚等C6返黎先沖得,遲下凍D仲要夜晚先同阿B沖涼,唔好掛

別墅

國民生產總值:942

Re: 請問仲有邊個媽咪係一個人同阿B沖涼架

我奶奶日間幫仔仔沖涼, 假期就我地自己沖番, 阿仔都成日踢水, 好開心, 我地多數都會下半身濕哂. 不過仲係要捉住佢來沖, 未識自己坐.

中午沖會比較好, 特別冬天, 夜晚沖真係幾凍
我剛剛買左個暖風機, 用來著衫時候用, 試左話比大家知好唔好用啦. 係Gemini, buy online.

http://shop.esdlife.com/b5/eshop/00SHOPESDSpecial/Shop2/EItemsDetail2.jsp?ACTION=ADD&eitems_code=HA_Gemini_GRH15T&emerchant_code=H001

我識人買有5%discount, 有興趣可以PM我.

別墅

國民生產總值:577

我都係,成身濕晒! 個C6話一個C好過兩個C,唔肯幫手,無計,我不入地獄邊個入,為有搞掂完個衰女包須便幫自己沖埋涼.

男爵府

國民生產總值:9716

我個b都好like踢水, 可能我放在浴缸到沖, 我都不是點濕. :lol: :lol:

大宅

國民生產總值:2817

我幫呀仔沖果時佢都會踢水架~成地濕晒囉.......我最多都係個肚個位會濕晒....我老公只會幫我搬盤水出黎~佢唔識幫手=.=最多係同呀仔傾2句咁........
不過幫呀仔洗背脊時,佢隻手會自己捉住個盤2邊~所以都冇咁危險同埋佢唔算恐怖架喇沖得

侯爵府

我個C6都係,阿B咁大佢都未同佢沖過,佢話驚整親個仔喎....藉口懶就懶啦!! 幫手倒水就有佢份。

男爵府

國民生產總值:7222

畀面勳章

平時通常唔係99就係老公幫阿b沖涼.
佢地都係自己一個人幫阿b沖架~
99就多數會濕衫,老公就反應好似冇咩濕~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

侯爵府

洛紫 寫道:

洛紫 ,

你就好啦,你老公都會幫BB沖,我個C6講就天下無敵,沖就無能為力
攪到我有時想放番日假都唔洗諗 :-( :-(

大宅

國民生產總值:2817

hehee但係我好鐘意幫呀b沖涼........我會同佢傾好多野架,又教佢認下自己身體............親子關係呀

大宅

國民生產總值:3030

但我同我囝囝沖涼,我無濕喎 至多咪隻腳板底濕
亞囝唔會踢水,只會對腳"young young"下咁樣
[url=http://lilypie.com][/url

男爵府

國民生產總值:5015

我都係自己一個人同阿B沖涼架,bb都會踢水ga,但我無濕喎 ...

大宅

國民生產總值:2081

婆婆最近成日投訴話亞B沖涼唔肯上返水, 今日終於知道係咩一回事, 原來佢而家一落水就坐得好好樣, 雙手就扶住個盤邊, 好攪笑...唉, 因為我要返工, 一個星期都係1至2日係我幫手沖, 原來佢就去到另一個階段喇.

我個C6就無試過幫亞B沖, 但係佢就做監場, 我次次都唔夠力要佢幫手抱上水, 咁都叫做幫小小啩 問佢點解唔試吓, 佢又話怕喎, 唉....唔通佢見到我雞手鴨腳就唔怕

大宅

國民生產總值:2346

我平時都係1個人同BB沖涼...我C6話1個禮拜同佢沖1次喎...到而家佢只係幫BB沖左5次左右...

最近我隻手受傷...又唔想太夜同BB沖...所以拎去俾C6個表姐沖...有時99沖...佢地都係1個人幫BB沖架...

不過唔知點解...我99沖親佢都喊到拆天...

禁止訪問

國民生產總值:1142

男爵府

國民生產總值:7222

畀面勳章

tupytupy:
我老公對個女好好架~
我到而家都仲未同過個女沖涼~
但佢已經沖過好多次了=-="
未滿月時佢已經夠膽沖...
tupytupy 寫道:
[quote]
洛紫 寫道:

洛紫 ,

你就好啦,你老公都會幫BB沖,我個C6講就天下無敵,沖就無能為力
攪到我有時想放番日假都唔洗諗 :-( :-( [/quote]
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

國民生產總值:2618

醒目開學勳章

我都係自己一個人同亞女沖涼咋!
亞女宜家沖涼成人踢水,有時沖沖下會企起身添
老公放假會睇住我同亞女沖涼,同亞女講下野分散佢d注意力,
等我可以快d完成任務!

老公都有試過同亞女沖涼,不過佢搞唔"點"亞女,
亞女一路沖涼一路圍住個盆轉,老公又跟住個亞一路轉,
睇見到好好笑
沖完涼老公話:同亞女沖涼仲辛苦過打一場波呀!

別墅

國民生產總值:910

BoscoChow 寫道:
婆婆最近成日投訴話亞B沖涼唔肯上返水, 今日終於知道係咩一回事, 原來佢而家一落水就坐得好好樣, 雙手就扶住個盤邊, 好攪笑...唉, 因為我要返工, 一個星期都係1至2日係我幫手沖, 原來佢就去到另一個階段喇.

我個C6就無試過幫亞B沖, 但係佢就做監場, 我次次都唔夠力要佢幫手抱上水, 咁都叫做幫小小啩 問佢點解唔試吓, 佢又話怕喎, 唉....唔通佢見到我雞手鴨腳就唔怕

婆婆一個人同阿B沖涼架~放假我自己同阿B沖, BB好鍾意踢水架! 我&婆婆都無濕身bor,

唉~我C6又係話怕唔試呀
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

別墅

國民生產總值:615

我同囡囡沖涼, 都係只會腳"young young", 所以都無濕喎...

大宅

國民生產總值:2219

mbdclub 寫道:
我同囡囡沖涼, 都係只會腳"young young", 所以都無濕喎...

me 2

男爵府

國民生產總值:7471

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

"我幫呀仔沖果時佢都會踢水架~成地濕晒囉"我嗅b都係....."我老公只會幫我搬盤水出黎~佢唔識幫手=.=最多係同呀仔傾2句咁........"同我c6一樣

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.