意見反饋
義工

單親天地 今日: 10|主題: 17143

跳至
單親媽媽想識朋友

別墅

國民生產總值:819

單親媽媽想識朋友

你地好, 我叫kitty, 你地可以叫我施琪, 我和女女爸爸分開已十年多了( 十年來都沒有睇過女兒一次, 真是差都極的爸爸)之前幾年女女讀幼稚園我都有做事, 但因媽媽要我給她一個月4000做湊女費, 那時真的人工很少, 得5千幾元, 你叫我點用? 後來申請綜緩, 搬出去往, 女女讀高班, 那時租的屋很舊, 我地租了一間房, 放了一張床一個櫃及檯後都沒有位了, 那時除了每天和女兒到公園玩都沒有什麼娛樂。半年後收到入住公屋通知(我女女歲幾時我已申請公屋), 便入住現在住的安定邨, 傢俱都用了超過七年, 破破爛爛的, 現在多數的都是人家給的, 但都壞了, 只有張床是自已買的, 女女時常想買新衣服, 我買不到給她, 衣服都穿了幾年了, 今年冬天的衣服都不合身了, :-( , 今年她讀中一, 校服都是朋友給的, 對我來說, 未能給最好的野比女女是最難過的。

可惜我一直都找不到工作, 雖然之前有七年文職經驗, 但都冇人請我, 希望遲些找到啦, 真的好想找份全職工作。

這幾個月好開心識到一個好朋友, 我想有些人都識他的, 就是粽子爸爸, 佢心地和我一樣是十分好, 好多謝佢幫我在佢的留言裏加入我的問題, 非常開心, 感激!

希望在此可以識到好多朋友啦! :-P

子爵府

國民生產總值:14962

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 單親媽媽想識朋友

skchowkitty

你好
http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

別墅

你好呀.

子爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你有咩唔開心或者開心都可以講架, 我都係呢度識度一d單親媽咪, 過去左既事, 就由得佢過去.

http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

洋房

國民生產總值:252

hi~hi~
ling

公爵府

國民生產總值:25670

醒目開學勳章 畀面勳章

skchowkity:
你好嗎?有需要幫忙就出聲啦!
順順利利 大吉大利       

別墅

你地好, 好高興認識你們, 衣服的問題, sleep留了給我, 我十分高興, 洗衣機今早用時漏水了, 所以暫時用手洗, 可能要找人整了, 再唔係就過年時看看利是錢夠唔夠買了, 因為還要買個衣櫃, 我的衣櫃門爛了。

有時真的好奇怪, 冇錢的時候特別多野壞
:-(

別墅

國民生產總值:507

skchowkitty

hihi

你唔好唔開心啦,己經是過了,不要諗以前啦

禁止發言

國民生產總值:160

大宅

國民生產總值:3812

Hi Skchowkitty

我都係住屯門架. 你好,

子爵府

Skchowkitty

如果你想買洗衣機, 我有朋友在電器公司做, 佢係員工, 所以
買電器會平d, 千幾蚊, 不同牌子都有, 你有需要就pm我

別墅

Rita, johnwong, charmain_1. ling338, 及candy18168: 你地好呀, 好高興認識你們

別墅

yauyauo, 多謝你的幫忙, 我多數會過年後才有錢買了, 到時找你幫忙, thks. :wink:

子爵府

skchowkitty

當然無問題啦, 到時有需要就搵我喇

洋房

國民生產總值:157

HIHI,我係澳門媽媽啊~
大家交個朋友丫~
[size=medium]**大家好,我係小軒軒**   [size=large][color=6600FF

複式洋房

國民生產總值:285

你好!

大宅

國民生產總值:3430

好媽媽勳章

hello

別墅

pennybilly 寫道:
HIHI,我係澳門媽媽啊~
大家交個朋友丫~

你好呀, 好高興認識你!

別墅

hi

子爵府

HI~~ 各位

好高興係度識到咁多朋友仔

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.