意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 57|主題: 38981

跳至
這種女仔 @@"

複式洋房

國民生產總值:432

這種女仔 @@"

刪除

複式洋房

國民生產總值:203

Re: 這種女仔 @@"

你應該答佢:好!!!不過有賞有罰,如果你早到,甘佢都應該,
每一分鐘送反一份禮物給你!!!

水晶宮

國民生產總值:58402

kamma,

你咪用手機發短訊給她:如果我比約定時間早到,每一分鐘要送一份禮物給我。

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

大宅

國民生產總值:1088

當佢講笑算la, 不過依家真係好多女仔係好貪心, 小心識人呀! :lol:

禁止訪問

國民生產總值:4163

民房

國民生產總值:100

係唔係北妹黎呀?

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

kamma 寫道:
有個女仔約我吃晚飯,但跟著就用手機發短訊給我 ﹕如果你遲到,每一分鐘要送一份禮物給我。
你們遇過這種女仔嗎 ?
你們會如何反應 ?

好奇一問,佢係咪TB ?-( ?-( ?-(

等待驗證會員

國民生產總值:1745

當佢講笑,唔理佢。

民房

國民生產總值:41

佢都幾有幽默感喎!

男爵府

國民生產總值:7645

佢講下笑ja

複式洋房

國民生產總值:432

刪除

琥珀宮

國民生產總值:196709

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁你結果有無買到比佢?

其實你心目中已經知道呢種係咩女仔,何必仲要問?

別墅

國民生產總值:845

睛靈勳章

佢都幾攪笑 , 睇結果似"貪"多D ; 因為之前我都試過新識一個男仔 , 我同佢講我 KEEP FIT , 叫佢比D鼓勵我 , 於是佢 SET 左每到某一個磅數會送一份禮物給我 , 我亦表示左禮物由佢選 , 不論價值 , 平至奶咀糖一粒都無問題 , 因只在於收禮物果種喜悅同意想不到既感覺 !! 如果標明買乜 , 我覺得似 "昆" 人多D, 係有目的果種。
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

大宅

國民生產總值:1006

嘩! 你真係送比佢呀???

洋房

國民生產總值:537

佢都幾大貪 咁你係未真係送咗比佢呀

侯爵府

國民生產總值:23437

嘩~~ 呢個女仔都幾大貪架喎~ 出黎食餐飯就要人比成千蚊出黎買野!!!
如果照佢咁買法, 遲左半粒鐘咪好容!!
佢呢D"時薪"都幾高!! 比我見佢咁貪, 我會話計返妳時薪有幾多, 比返2分鐘既錢妳!!
我當佢3萬蚊人工, 除以30日, 每日都係1000蚊姐!!
佢咁樣就賺左一日人工啦!!!

不過唔好話, 我好耐好耐之前, 仲係無知少女既時候, 都比D賤男呃過!! 當時我搭九巴唔使錢, 個男仔約我去沙灘游水, 仲要去到好遠既淺水灣, 點知回程時佢話"妳就好啦, 唔使錢搭車!! 咁樣對我好唔公平, 不如咁啦, 妳比返錢我啦!!" 最後屈左我100蚊!!! (我講左, 當年我年少無知太天真呀!!) 果100蚊係我一星期既飯錢黎架啦.....

所以話呢, 唔止女仔, 男仔都可以好衰架!!

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

國民生產總值:1420

kamma

我會叫佢收皮/慳d囉 ?-(

洋房

國民生產總值:252

kamma 寫道:
她不是 TB,也不是北妹,薪高厚職的女孩 (中學老師)
她不是講笑的..... 我沒回她的 sms,故意在約定時間過了先出現,因為我都想知道她是否真的這樣。
她一見到我就笑逐顏開......說﹕你遲到2分鐘喎 ! 咁我們現在去買禮物啦....
之後她帶我走進一間服飾店,叫我送一件 $300左右襯衫給她.......... 繼而再進入鞋店,叫我送一對 $700左右長靴子.......

kamma:你原來係個有錢佬
第一次出街就咁豪....你好
ling

男爵府

國民生產總值:7604

你地係唔係感情好到不得了既男女朋友先,係既話,時不時互送禮物,冇計啦!

我都過同我老公話如果佢去打mj,遲返羊個鐘要俾500蚊我啦!佢真係遲,不過佢話d錢欠住先,反正都欠我幾百萬喎。

你係唔係成日遲到既人啊?仲有,你做咩試探佢?!

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

其實個女仔真係要你買咁貴既野比佢...除非你地好熟...如果唔係...好似無咁好...

[url=http://lilypie.com][img]

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.