夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地頭先有無睇亞肥的節目, 訪問李琳琳.....

李琳琳話邊到有唔食魚既貓, 佢只用左幾日時間就原諒了姜大偉, 我就唔得咁大方, 想問下各位,你地得唔得
有捨必有得 有得必有失

男爵府

Re: 你地頭先有無睇亞肥的節目, 訪問李琳琳.....

我以為佢係"再見亦是老婆"係咁啫, 乜原來現實生活佢都係咁嫁, 真係該猥囉, 我就無睇個節目, 不過如果係我就會用個幾日時間嚟唸同佢離左婚之後生活點安排囉

珊瑚宮

好媽媽勳章

梗係 na la 打扁佢tim啊

珊瑚宮

好媽媽勳章

肥姐仲好意思話佢兩公婆相敬如賓

男爵府

唔係嘛, 呢d叫你睇我好, 我睇你好啫, 可能李琳琳都想學肥姐咁灑脫啫...佢地心唸乜真係無人知嫁喎

男爵府

OneTwoThree 寫道:
我以為佢係"再見亦是老婆"係咁啫, 乜原來現實生活佢都係咁嫁, 真係該猥囉, 我就無睇個節目, 不過如果係我就會用個幾日時間嚟唸同佢離左婚之後生活點安排囉

OneTwoThree
我想娛樂圈是dirty的,你睇下果個亞倫,(包二拉重大條道理)志偉,德鐘,沉至吳震魚搞四十”稅”陳啞倫就知啦
有捨必有得 有得必有失

公爵府

2019新春慶豚圓 熱血金章

宜家冇事有幹, 實話唔得.
我當然是不能接受啦, 但到發生左(touch wood)又要顧慮上下左右. 去到人生交叉點, 可能又到另一境界. 以前做女個時,都估唔到自己會咁師奶. 總不能亂嚟. 做人都係括達d
[size=x-large]嬴了一埸交, 輸了一個家.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

toffeetong 寫道:
宜家冇事有幹, 實話唔得.
我當然是不能接受啦, 但到發生左(touch wood)又要顧慮上下左右. 去到人生交叉點, 可能又到另一境界. 以前做女個時,都估唔到自己會咁師奶. 總不能亂嚟. 做人都係括達d
[size=x-large]嬴了一埸交, 輸了一個家.

都有道理
有捨必有得 有得必有失

男爵府

咁又係, 佢地呢d人, 表面風光、正人君子, 有幾辣蹋自己先知, 最賤就係果個big nose始祖雞蟲龍, 同埋佢老友楊協成, 兩個都係賤男, 臭味相頭所以咪咁fd囉

WinChi 寫道:

OneTwoThree
我想娛樂圈是dirty的,你睇下果個亞倫,(包二拉重大條道理)志偉,德鐘,沉至吳震魚搞四十”稅”陳啞倫就知啦

男爵府

OneTwoThree 寫道:
咁又係, 佢地呢d人, 表面風光、正人君子, 有幾辣蹋自己先知, 最賤就係果個big nose始祖雞蟲龍, 同埋佢老友楊協成, 兩個都係賤男, 臭味相頭所以咪咁fd囉

onetwothree
所以做林鳳x, 沙理,都很辛苦,有錢都無用,跟隨隻死狗公
有捨必有得 有得必有失

大宅

姜大偉好似係去同唔知邊個飲酒咋wor,
就算飲花酒都應該無下文果d係嘩?
如果係咁嬲幾日都差唔多喇

大宅

佢依D先叫高招,老公去滾完,向全世界講已原諒佢,睇佢仲會唔會有下次!

子爵府

好媽媽勳章

其實講就容易...但係到自己老公出去滾...就未必可以做到...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

真係十個男人,九個滾!第十個仲"言念"緊滾唔滾!而家個社會係這樣,仲女多過男,又話深圳有?成年輕女性,唉!搞到個個變哂大爺!嗚呼! :-( :evil: :evil: :evil:

禁止訪問

大宅

WinChi

係人都知佢扮野啦,你睇佢講得幾好聽呀,話姜大偉返港拍劇,成家人返黎支持佢,講咩,佢講果陣我都唔信啦,

大宅

果斛有套劇叫再見亦是老婆,個個都話姜大偉同周嘉玲戲假情真,所以佢先至係加拿大仆返黎囉

男爵府

yst424

係都唔出其, 尤其是娛樂圈, 咁多"友"惑, 老婆又年青不再,邊到再有火花和新鮮感, 所以點只一次半次飲花酒咁簡單 :tongue:
有捨必有得 有得必有失

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我又唔明喇...我聽到係只係去飲酒好夜都冇打電話比佢喳喎...所以先嬲...有暗示/明示佢老公去滾/攪女人咩?

首頁

尾頁

跳至