心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

幼稚園舉行聖誕Party, 只淮”家教會”的學生同家長參加........(合理嗎?)

唔好意思,文章長

大宅

2019勳章

Re: 幼稚園舉行聖誕Party, 只淮”家教會”的學生同家長參加........(合理嗎?)

可唔可以講講係邊間學校

翡翠宮

Re: 幼稚園舉行聖誕Party, 只淮”家教會”的學生同家長參加........(合理嗎?)

都可以理解既 :cry: 因為家長會d家長經常參與同幫手學校攪既活動, 咁原則上學校既聖誕party只係for小朋友同老師分享, 咁家長會d家長可能要同時在party裡幫下手咁, 一黎當慰勞下d幫手既家長, 二黎又可以容易控制場面, 因為個個家長都有份參與時就變左大攪, 功夫亦做多左 :cry: 所以有時呢d野睇開d啦

翡翠宮

sorry睇完你既編野先知原來間幼稚園咁差勁呀 開聖誕party係譜通野黎咁都話無做佢d學生又真係幾無隱喎 我記得我讀書時就算係小學都會有呢個party啦, 更何況幼稚園係玩樂性質 太豈有此理 快d投訴下啦 :tongue: [quote]
liuliu 寫道:
唔好意思,文章長

民房

liuliu

我唔知期他學校係點啦
但我bb果間就出通告問d家長會否參加囉,參加咪比錢咁囉
amy :verycold: :verycold:

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

多謝你

首頁

尾頁

跳至