產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

急!!請問見紅要幾時入院好??

3點鐘左右見紅,係見紅唔係啡,唔係一滴.係一pat,
剛剛又有少少,一滴度,冇咩肚痛,剩係覺得個肚拿住拿住咁,
咁我應唔應該入院呢,還是再睇下先呢??
如果要入院我幾時入好呢,因為之前係bk見d媽咪話見紅都未必生得架,仲有可能要等幾日,係咪呢??
好緊張好緊張,唔知點好

伯爵府

Re: 急!!請問見紅要幾時入院好??

係呀!有啲人見紅幾日先生ga!但我諗你都係去沖涼洗頭,食啲嘢,叫老公同你去e院啦!唔好緊張,好快見倒bb ga 喇!
杜杜 寫道:
3點鐘左右見紅,係見紅唔係啡,唔係一滴.係一pat,
剛剛又有少少,一滴度,冇咩肚痛,剩係覺得個肚拿住拿住咁,
咁我應唔應該入院呢,還是再睇下先呢??
如果要入院我幾時入好呢,因為之前係bk見d媽咪話見紅都未必生得架,仲有可能要等幾日,係咪呢??
好緊張好緊張,唔知點好

子爵府

你快d去沖涼洗頭先啦,,之後好去醫院喇,,我果時第1胎,,見紅之後個幾鐘就生左喇,,,一個個人唔同ga

大宅

咁快去,我好怕好早去到醫院老公又唔可以陪我,又驚又緊張,又未生得。
我都沖定涼洗左頭,等有早餐食時,先去食。
我緊張多過興奮想見阿b呢

大宅

phoebe^^ 寫道:
你快d去沖涼洗頭先啦,,之後好去醫院喇,,我果時第1胎,,見紅之後個幾鐘就生左喇,,,一個個人唔同ga

請問你0個時有冇陣痛呀??
我宜家都唔知算唔算有陣痛,不嬲我個肚都會有時痛下唔痛下咁

子爵府

杜杜,
\我果陣初初有DD痛痛地,,以為肚痾,點知痾極都仲有D痛,,有D似M痛FEEL,,,跟住覺唔對路,就沖定涼,,等我老公返屋企陪我去醫院,,點知甘0岩,,佢一入屋我就見紅喇
甘你等多陣食埋野好去喇,,但如果萬一穿水,,你一定要即刻去呀,記住
祝你生返個健康可愛BB,同埋生快D,,唔駛痛甘耐

大宅

phoebe^^ :
多謝你先呀!!
我就3點鐘度見紅先,宜家就有d痛痛地,仲要痛下唔痛下咁,
唔知係咁陣痛呢
等一下我食埋野就入院啦,因為剛剛又見紅,差不多每次去wc都抹到有血,所以我都唔敢拖啦=.=

子爵府

杜杜,
甘你不如而家即去食d野先,,拿拿聲入院喇,,,你都見左甘耐紅喇,,痛下唔痛下果d係陣痛黎ga喇,,,快d去喇,,,

首頁

尾頁

跳至