懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小腿抽筋後痛超過一日有咩方法舒緩痛楚

我禽日終於試過小腿抽筋, 但估唔到痛足一日都冇咩好轉,到今朝訓醒落床依然超痛, 行一步都痛, 請問有咩方法可以舒緩? :-|

大宅

Re: 小腿抽筋後痛超過一日有咩方法舒緩痛楚

Winchanchan 寫道:
我禽日終於試過小腿抽筋, 但估唔到痛足一日都冇咩好轉,到今朝訓醒落床依然超痛, 行一步都痛, 請問有咩方法可以舒緩? :-|

我試過唔理佢可以痛足一星期, 後尾醒啦, 抽完即刻查安美露/ 按摩膏 ... 第日即刻唔痛

大宅

畀面勳章

可以用熱水浸小腿, 用熱手巾敷腳, 又或者搽止痛膏 (Counterpain唔錯家!)
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

用手按摩下都會好d

稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

伯爵府

我個陣係浸熱水啦,用手由上至下咁搓下

別墅

有D按摩膏係有"類固醇"成份, 要小心選擇。
Welcome to my blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/bluecheung2001

複式洋房

唔該晒, 等我都用暖水'full'下先, 今晚都仲係好痛 ... 真係唔敢想像要痛到一個星期 :-(

首頁

尾頁

跳至