意見反饋
義工
[2006年] 就快生得啦… 心情越來越High!

伯爵府

國民生產總值:15067

就快生得啦… 心情越來越High!

唔知點解… 越有d痛feel,就越high…
(有d變態!!)

0個種隨時ready,又唔知B女幾時出世的感覺令我好興奮!!

大宅

國民生產總值:3947

Re: 就快生得啦… 心情越來越High!

哈哈~~~我相反就有d 囉囉聯既感覺啦~~~
好似成日d野都未ready好.......
今日先叫話可以洗晒bb d 衫仔咁, 下午吃完lunch要 steam 奶瓶啦.......

禁止訪問

國民生產總值:4311

大宅

cherrymuimui 寫道:
但我反而覺得好驚,好驚唔知有幾痛,好似有d壓力咁,好驚呀!

我都係對自己未試過既野, 同控制唔到既野幾驚架.......
因為我都幾忍得痛架嘛, 怕唔知咩係陣痛啦, 怕係街穿水, 見紅.............冇人係身邊......冇人同我入院........
咩都覺得怕怕...................................

禁止訪問

國民生產總值:4311

大宅

我比較驚唔知咩係痛呀, 我都怕怕......
我遲你d囉, 我27號呀, 不過呢d野, 話唔埋架嘛........
佢喜歡早d又得, 遲d又得........

cherrymuimui 寫道:
Angel小茵~

但我就好驚痛,我亦估唔到有幾痛,又驚到時痛到冇人理,真係好驚,又唔知要痛幾耐先生到bb出黎,樣樣都驚~~
你幾時預產期呀?

伯爵府

國民生產總值:15067

我個人其實super驚痛ga!!! :-( :-(

但係就係因為估唔到有幾痛,就預佐實會痛到發癲… 所以覺得驚都冇用… :tongue:

反而對BB即將來到的出世好興奮!!!!!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.