跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家d bb會原來咁大手筆^^

今日惠氏打黎話聽日會送3罐初生奶粉同一張bb包被比我.....早排雀巢又話月中虔12罐初生奶粉...乜而家d bb會咁大手筆架......
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

Re: 而家d bb會原來咁大手筆^^

係呀...因為睇c+醫生果時, 填左d form, 所以先有咁既禮物, 我都係填左c+醫生 form先有送咋, 不過因為我早前睇果個c+醫生冇同我send雀巢d form, 只有美贊臣同惠氏所以我就冇雀巢d奶粉啦。

大宅

惠氏都有打比我, 但係佢係話以優惠價hk$83 for 2罐 s-26奶粉同送一張bb包被, 點點解d優惠唔同gar???

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Ruby紅寶石 寫道:
惠氏都有打比我, 但係佢係話以優惠價hk$83 for 2罐 s-26奶粉同送一張bb包被, 點點解d優惠唔同gar???

me 2 (6月嗰陣)

大宅

Ruby紅寶石 寫道:

我都係喎....

禁止訪問

大宅

點解我乜都無?又無打比我?
why???????????????????

別墅

點解惠氏無得送,雀巢有得送,我同你相反.

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁唔知會唔會係填左唔同既form..佢地做既promotion唔同呢 我bb係下個月預產期既...不過我聽其他媽咪講...如果妳自己仲記得填過邊間bb會form....可以打去問架...
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我前幾日都收到惠氏姐姐打黎,話送四罐奶粉,同埋唔知一張毯定係乜鬼野,我仲問佢點解送咁多罐,佢話係咁嫁喎!不過最後都會送俾人了,因為阿B老豆要佢飲人奶同森永。我張表好似係響醫生度填的,唔知有無分別!

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

別墅

我有無睇錯? 12罐初生奶粉?

家家公主 寫道:
今日惠氏打黎話聽日會送3罐初生奶粉同一張bb包被比我.....早排雀巢又話月中虔12罐初生奶粉...乜而家d bb會咁大手筆架......

伯爵府

雀巢係會送12 can, 不過係要c+醫生同你填入會form先有, 其實途徑入會唔知有冇。

惠氏係要用C+醫生D奶粉 form先會送3can同一張包被/浴巾。冇醫生form入左會都只有special offer, e.g. $83-2can加包被。

美贊臣冇話一入會都會送一can 900g既a+, 不會好過人都收到, 而且有填c+醫生 form仲會送多一大一小奶粉同一個奶粉袋。

(p.s.總之送奶粉通常都要c+醫生既醫生form先有得送)

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我只係收到惠氏打來送奶奶,雀巢無打過來既,你地幾時收到呀???

複式洋房

我都冇啊...如果有媽媽唔要雀巢,可否讓比我?我想比BB飲雀巢.

男爵府

12罐係細罐裝, 如果BB只飲奶粉, 一個禮拜就飲完一罐~~

WWHO 寫道:
我有無睇錯? 12罐初生奶粉?

複式洋房

大宅

而家先知唔入會係好笨架, 不過入之餘仲要識入至得
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

男爵府

我去睇一次C+醫生600幾元, 不過在C+填的form送的奶粉應該都有600幾元, 其實都幾抵!! :mrgreen:

伯爵府

我只係睇過3次c+咋~
一次係岩岩有左冇耐, 去照多次結構, 第2次係因為傷風, 順便照埋bb, 第3次係因為唔知bb轉頭末, 所以去照一次。
不過我第一次睇時填左好多form, 加上係政府覆診時門口d嬸嬸又叫我填form, 所以入左好多會, 不過有d會入左都冇野送, 得sample。

唔知點解d bb會只會對經c+入會既孕婦送奶粉???

大宅

ic, 早知我都0係c+到填form啦!等我0賴勁咁一有0左就上綱入0左會................... :-( :-( 好唔抵呀 :-(

首頁

尾頁

跳至