自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

工展會有好野: Silverplated Birth Cert holder

今日行工展會見有個檔賣銀器 (由天后入口入, 一入門口左面既攤檔), 有間有呢d賣, 我即刻買左2個. 我搵左好耐o係hk搵唔到. 見到有d好plain既都好貴, 呢2隻真係好平.

呢款得紙盒包裝, 有個座, 賣$105

而呢隻係我買o個款 (只有cert holder, 冇另外2個細盒) , 有個木盒裝, 冇座. 不過送禮就好好, 賣$168.

我問個睇檔staff我平時可以o係邊度買. 佢話hk唔會有, 因為全部出口. 而且就算有, 起碼幾百蚊個.

係咪好靚呢!?

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

Re: 工展會有好野: Silverplated Birth Cert holder

好靚wor,係米裝飾品黎ga?
另外想問下多ng多荀野賣?因想明天去? tks!!
HIMMAMA3  男爵府

珍珠宮

畀面勳章

Re: 工展會有好野: Silverplated Birth Cert holder

係一個筒, 入面裝birth cert, 外國好common架. (仲可以刻名).

工展會梗係多筍野. 我今日買左油/有機豆漿/拖版 ($100有7頭, 有電壓負荷提示)/充配池/stainless steel can opener ($10)....

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

Many thanks!!
Teresa 寫道:
係一個筒, 入面裝birth cert, 外國好common架. (仲可以刻名).

工展會梗係多筍野. 我今日買左油/有機豆漿/拖版 ($100有7頭, 有電壓負荷提示)/充配池/stainless steel can opener ($10)....

HIMMAMA3  男爵府

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Teresa,
想請問有機食物多唔多呀?
My Two Princess

珍珠宮

畀面勳章

多過舊年少少啦. 我見到有dot-dot-green, 不過冇行埋去, 唔知有幾多折.

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Teresa 寫道:
多過舊年少少啦. 我見到有dot-dot-green, 不過冇行埋去, 唔知有幾多折.

唔該晒!
My Two Princess

子爵府

呢套真係好靚,$168都算抵買了。

大宅

Tks.
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

工展會至到幾時?仲有咩買架?有去嘅媽咪請報料......

珍珠宮

畀面勳章

MuiMuiSam 寫道:
工展會至到幾時?仲有咩買架?有去嘅媽咪請報料......

至1月1日.

其實佢似美食博覽會多d, 健康食品... 食油... 麵類... 茶葉... 仲有羽絨衫, 少量床上用品.

大宅

Teresa:
請問豆漿機多少錢? 是那單位?

珍珠宮

畀面勳章

威馬counter有豆漿機, 不過我冇check幾多錢. 場刊有張coupon, o係威馬counter買野可以平$20.

伯爵府

請問有無綠養坊買.

THANKS

伯爵府

請問個兩粒咩黎gar?

hoganmama

男爵府

Teresa,

我想問呢個可唔可以送俾人做結婚禮物架,我見有兩個圓形盒仔,係咪可以用尼放介子架,因為我有個朋友1月結婚,但係佢唔會請我飲,所以我諗住送份禮物俾佢,果度有冇其他更好既選擇呀

大宅

好靚wor, 唔知個長度可否真係放得入香港的出世紙?
不過其實買左又未必會將張出世紙咁捲法來收藏, 但真係好靚好吸引...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都想買豆漿機,聽口碑不錯,但請問有沒有
人可以報料??$$
大人硬枕頭有沒有呢 ??
謝謝報料

大宅

thanks!

珍珠宮

畀面勳章

chunkiuBma,

呢個係for baby架, 所以有2個盒仔 (一個裝牙仔, 另一個裝頭髮), 而個筒身有刻住"BIRTH CERTIFICATE".

如果你要買結婚證書既, 有一款係冇2個盒仔, 筒身刻左"MARRIAGE CERTIFICATE".

首頁

尾頁

跳至