美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

邊隻洗頭水既香味可以 keep 得耐d ?

lunch 有人行過都仲可以聞到人地d洗頭水香味 , 而我自己就有一陣頭味 , 想搵隻香d既洗頭水 , 坊間有咩好介紹 ? 我頭髮少少天生孿 , 算乾旱類型 . thx~

大宅

Re: 邊隻洗頭水既香味可以 keep 得耐d ?

試下body shop啦, 但只係我朋友試過, 香到呢.....令我肚餓
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

男爵府

2019新春慶豚圓

niceperth ,
Body Shop我都有入去睇過 , d味有薑呀 , 杏仁咁 , 驚會有蜜蜂嬲住個頭 . 洗頭水+護髮素每支500ml好似都成 $2xx 一set , 我好粗用所以都算幾貴

大宅

唔........咁呀, 一係carol啦, 你有冇試過呢?
我試過, 覺得佢都幾香架

[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

男爵府

2019新春慶豚圓

我以前都有用粉紅色既 Carol , 但都係 keep 唔得耐囉 !

複式洋房

我有個fd話,佢會噴d香水係髮尾,陣陣飄香架!!! :-P :-P

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

你幾耐洗一次頭呀?

我隔日就洗, 只係用d超級市場買到的洗頭水, 邊隻特價就買邊隻, 都有朋友話讚我d頭髮有香味bor~

男爵府

2019新春慶豚圓

我晚晚洗頭咖 ! 但即晚都唔覺d頭髮仲有香味既 ??

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

其實係咪人人唔同
以前我同阿妹一齊用同一隻 洗頭水
佢第二日仲 keep 到果陣味架
而我當晚洗完頭乾左, 只有少少味, 第二朝都冇咩味添

我試過好多隻都係咁架~~ 都好似冇辦法咁
我只有用香水架咋

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

thunder_bunny

我估都係人人5同, 我阿囡又係咁, 我用可以香好耐既洗頭水, 阿囡用係一d都無味既

我都想知有咩洗頭水係可以辟味 & 香得持久d 比阿囡用?-( ?-(

男爵府

美康有隻RAUSCH Avocade Shampoo和護髮素,洗完頭好香、好潤

首頁

尾頁

跳至