夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個心好痛

點解一次又一之次咁傷我,點解個女人一次一次send sms來傷我? 點解?點解?
:-x

別墅

Re: 我個心好痛

個女人? SENT咩比你?

子爵府

好媽媽勳章

你老公出面有女人...個女人send sms黎傷你... ...你唔好唔開心啦...你越唔開心...個女人就越高興...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

2019勳章

如果係第三者問題,呢d係做第三者而又得不倒既技兩,如果你老公對佢好就唔洗攪你啦.

佢講咩洗鬼信佢,你要滿不在乎,佢想你唔開心,講既野都唔方真得去邊.叫佢有本事中意羅去洗,唔洗攪咁多無謂野,呢些人咁幼稚.你都同佢癲埋一份,真係要問下你點解????

女女 寫道:
點解一次又一之次咁傷我,點解個女人一次一次send sms來傷我? 點解?點解?

複式洋房

個女人成日send "我好掛住你",夜晚都send來驚死我唔知,日都唔知send幾多? 有時都成日打來,半夜三更都打來,為咩? 真好想鬧死佢....問個死老,個死老話無野,呢個女人成日飲醉酒...飲醉左會亂send 野比人咩,真係唔係好信,叫佢係我面前同佢講清楚,個死老話成年人無謂做埋d唔理智既野,佢都唔聽佢電話啦....你地信唔信呀? 真有d唔妥...真想打去鬧死佢,點解d女人咁黑人憎,明知人有老婆仔女都要咁做

男爵府

咁下次個女人夜晚再打黎你聽咪得囉!仲要問吓佢同你老公咩關係呀?咁夜打來會嘈醒我同個女架!
如果佢send sms, 你咪覆佢囉!內容同上....總之呢d女人都唔係好人,搞人老公,唔好同佢客氣嘞!費事谷壞自己嘛!
p.s. 我以上兩樣嘢都做過,個衰女人同個c6都吹我唔漲.....

大宅

男人通病、死囗唔認!

男爵府

女女 寫道:
個女人成日send "我好掛住你",夜晚都send來驚死我唔知,日都唔知send幾多? 有時都成日打來,半夜三更都打來,為咩? 真好想鬧死佢....問個死老,個死老話無野,呢個女人成日飲醉酒...飲醉左會亂send 野比人咩,真係唔係好信,叫佢係我面前同佢講清楚,個死老話成年人無謂做埋d唔理智既野,佢都唔聽佢電話啦....你地信唔信呀? 真有d唔妥...真想打去鬧死佢,點解d女人咁黑人憎,明知人有老婆仔女都要咁做

不過之前我老公有個女同事又係咁喎!成日拍丸、飲都highigh地,半夜三更打黎,又留言。你都係搞清楚d先。
不過如果留「我好掛住你」呢d呢!就要留意啦!問下你老公d同事,睇下個女人係唔係真係咁既 人啦!再唔係你打俾佢問下佢想點!

大宅

個女人想激嬲你
咪啋佢,你有反
應佢就最high :tongue:

複式洋房

個女人昨晚打左6次比我唔出聲,佢仲係卡拉ok,打到5:30,我死忍唔出聲,以為我唔知佢係邊個,心中有數啦,睇吓佢玩得幾耐,想激我無咁易,各位媽媽..如果你地你會點做?

別墅

做女人唔好做得咁賤啦! 影衰哂我地 d 女人....

話緊你呀!!!!!

大宅

既然你老公話同佢冇野 , 而佢又成日打電話比你又唔出聲 ,
點解你唔報警備案話比呢個人騷擾 ,

伯爵府

2019新春慶豚圓

如果我係你,佢咁鍾意夜晚打黎騷擾你丫嘛~你咪掉返轉打返比佢囉~唔洗話搵邊個既~問佢做緊咩...如果佢答你既..就係咁講粗口鬧佢...鬧到佢cut你線囉~但係千祈唔好話佢勾人老公果d...等佢估唔到你係邊個~最好就係搵你d朋友幫你啦~哈哈...睇下邊個唔夠訓!?睇下邊個忍唔到丫拿!?

複式洋房

早兩晚個女人由1030開始打到2:00凌晨足足打左20次來,一打來就用粗口鬧我,D粗口仲係好難聽,我立即CUT 佢線,一CUT 線佢又打來,打到我都好煩,後來我問佢你打來做咩...你係唔係變態,係唔係傻,個女人居然答我你傻,對住我仲傻,佢一打來我即係比我老公聽吓個傻婆點鬧,但我只係聽又唔出聲,點解? 個女人為咩? 呢個世界點解有D咁既女人,簡直比佢精神弱代

複式洋房

補充...一路我唔聽佢直口兩邊打,我唔聽佢就打比我老公,1個鐘頭內可以打10次,各位媽媽有無聽個D CASE 好似呢D女人咁變態,我晚晚只有熄機同開無聲,真討厭

大宅

錄低佢講d野,跟住去報警!

大宅

我覺得你應該同你老公攪清楚件事先..
宜家個女人開始作反喇..你吾出聲..佢都咁有興趣繼續打黎..

如果你出聲既話..佢仲更加把屎閉咁..
男人點都吾肯認架啦..你問多你老公幾次啦..

仲有,諗定後路喇!!你容吾容許到你老公出面有d咁既女人?

複式洋房

BEBEE0526

我都有唸過,一來佢打來無來電顯示,二來我個電話無錄音工能,三來佢打來唔係定時,唔係晚晚,不過如果佢有晚打來個晚就不停打來,成晚一定唔洗瞓

大宅

其實有冇得同你果間電話公司講,無來電ge電話唔好比佢打入黎架?

大宅

女女,

我聽電台講..就算係沒來電顯示..
打番去電話公司都有記錄嫁..
不過我吾肯定...如果真係想報警.

有冇諗住打去警局問下.

首頁

尾頁

跳至