自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

內地孕婦赶緊來港生bb,香港政府赶緊立法阻止!邊個快d??

內地孕婦赶緊來港生bb,香港政府赶緊立法阻止!
邊個快d????

大宅

Re: 內地孕婦赶緊來港生bb,香港政府赶緊立法阻止!邊個快d??

[size=large]等人地生佐第五胎睇怕HK正苦都未做嘢.

大宅

Re: 內地孕婦赶緊來港生bb,香港政府赶緊立法阻止!邊個快d??

當然係人地快, 可能佢地生緊第2胎, 我地既民主議員仲同你吵人權, 話基本法唔可以修改, 如果改左會點點點.....

別墅

....唉.....今朝城市論壇其中一個醫生都講... 淨係今年頭十個月係香港出世大陸婦女

洋房

係 100 間新學校呀!!!!
gordon12 寫道:
....唉.....今朝城市論壇其中一個醫生都講....若大陸 bb 落黎香港讀書.....都要建好多好多小學比佢地......

洋房

siuwa 寫道:
當然係人地快, 可能佢地生緊第2胎, 我地既民主議員仲同你吵人權, 話基本法唔可以修改, 如果改左會點點點.....
唔嘈下點爭取選票呀
我地都就快變小數民族啦, 洗乜理咁多~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

可能抱埋孫, 都仲未立到法。
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

一定係我國同胞快啦. 好明顯係有D人專登唔做野/做慢D來放佢地落來.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

複式洋房

講"懶皮", "唔要面"呢家嘢, 邊夠內地人鬥丫!

侯爵府

一講起佢吔就無明火起三千丈

複式洋房

我地最慘都係幫人養仔, 到我地嘅仔女長大之後, 又要繼續去養呢班人!

所以話 - 走得就走, 唔好再留嚮呢個不知所謂嘅地方

男爵府

畀面勳章

[size=large]一提起~內地孕婦~呢4個字...真係唔慶過火屎ar

首頁

尾頁

跳至