烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

扭親有乜野唔食得傢?

我老公今日扭親隻腳,想問問佢有無乜野唔食得?又有無食D乜野或用 D乜野好傢?
日本の平安を祈ります

男爵府

Re: 扭親有乜野唔食得傢?

酸野吾食得。
杜仲補筋骨。
蚊蚊媽

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

如果關節位有腫就連蛋同牛都唔好食。
盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

畀面勳章

召藥師 寫道:
咁如果無腫呢?牛食得嗎?因為要返工,所以我已經買定呢兩日嘅送放工整,兩日都係牛呀 :cry:

日本の平安を祈ります

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

catmummum 寫道:
[quote]
召藥師 寫道:
咁如果無腫呢?牛食得嗎?因為要返工,所以我已經買定呢兩日嘅送放工整,兩日都係牛呀 :cry: [/quote]

冇腫應該冇問題。
盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

畀面勳章

召藥師 寫道:
[quote]
catmummum 寫道:
[quote]
召藥師 寫道:
咁如果無腫呢?牛食得嗎?因為要返工,所以我已經買定呢兩日嘅送放工整,兩日都係牛呀 :cry: [/quote]

冇腫應該冇問題。[/quote]唔該晒 :cry:
日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至