跳至
[2007年] 無耐的產檢

首頁

尾頁

男爵府

無耐的產檢

12月9日是第一次去廣華做產前檢查,但一去到那裡的護士同我們講因為上次的工作員弄錯了日子,(應該是12月7日,但她手寫給我們的預約紙是9號)因此今天是不會有醫生來看病的。那一刻的心情相當感到無奈,但除了無奈之外都無話可說。只能夠怪自己不好彩..... :cry:

大宅

Re: 無耐的產檢

算啦, 當做運動咪算lor
咁樣會開心d

大宅

咁都得

複式洋房

傻Y頭,

你有無投訴佢地呀? 係佢地工作員弄錯了日子,唔係你問題呀!俾如果係我就大大聲罵到佢地飛起, 佢地那時一定唔可以話不會有醫生來看病就算數。

講真山長水遠一場去到,一句話工作員弄錯了日子,就話唔俾我睇醫生,我一定唔會咁容易俾佢地過骨呀! 而且講到尾係佢地有錯,佢地為咗唔想你投訴佢地,佢地無論點都安排都好一定會俾你當曰就睇到醫生架!呢D係我嘅經驗,你下次唔好咁傻啦!

傻Y頭 寫道:
12月9日是第一次去廣華做產前檢查,但一去到那裡的護士同我們講因為上次的工作員弄錯了日子,(應該是12月7日,但她手寫給我們的預約紙是9號)因此今天是不會有醫生來看病的。那一刻的心情相當感到無奈,但除了無奈之外都無話可說。只能夠怪自己不好彩..... :cry:

複式洋房

我都係呀!本來約左12/12,但我走左之後佢又打比我話計錯左叫我改19/12,如果我好似你咁我都會發火因為係佢地出錯嗎!

首頁

尾頁

跳至