跳至
[2006年] BB就出世

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

BB就出世

本來預產期係聖誕節,但係醫生話BB側向右手邊,同埋胎死腹中低,所以約左今日12月11日入院.明天一早就剖腹.
我真係好緊張,因為今年六月份的時候,懷住亞b做過一次手術,發現子宮內有個大水瘤,同BB一齊大,所以一定要做手術.
今次剛足半年就第二次,不過今始係去帶BB出來這個世界.又緊張、又興奮.我要去預備入院,回來再報喜.
BYE BYE!!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: BB就出世

放心第一關過咗,bb可努力生長,當然無問題,你咪可以早D同BB見面,take care,everything all right

伯爵府

祝福你!祝福你!

一定會母子平安嘎!! 等你報喜!!

大宅

祝福你! 一定會順順利利的!!

複式洋房

祝你一切順利! 媽媽同BB都健健康康!

大宅

2019新春慶豚圓

祝一切順利.

大宅

陪月勳章

大家好!我的bb终於出左世,在廣華醫院12月12日,尋日下午已回到家.
但可惜太累,沒有上來.明天再告訴你們我的經歷.
該用戶已被刪除

洋房

恭喜!恭喜!恭喜!

大宅

2019勳章

Congratulation!

大宅

恭喜!恭喜!恭喜!好好休息!

我的bb都是12月12日出世順產,重3.03kg,都是在廣華醫院,15/12下午出院,祝妳與妳的bb健康快樂, 聖誕快樂:-P :-P :-P :-P :-P

ritalau 寫道:
大家好!我的bb终於出左世,在廣華醫院12月12日,尋日下午已回到家.
但可惜太累,沒有上來.明天再告訴你們我的經歷.

大宅

陪月勳章

我個日做手術開刀取bb出來,bb無事,我就因止唔到血.劉醫生都用左一段時間同我止血.當時我個人好清醒,因半身痳醉,同時見到醫生佢哋落左好多特效藥(吊水).但就副作用好大,當止到血之後我在手術室門口的waiting area等待,情況穩定再轉去復康室.但在等候的時候我全身發震(我完全唔覺得凍),姑娘一邊加暖巾給我,我震到不能控制.
最後姑娘叫了痳醉科醫生來打針,但打完了之後我就不停地嘔,又打了一支止嘔針,終於情況穩定過來,可以轉到康復室.但都未可以見到老公,可能我實在太驚,見到我老公之後就不停哭了起來.
在我的回憶裹,多了一段寶貴又驚險的經歷.

首頁

尾頁

跳至