意見反饋
義工
[2007年] 而家重左29磅,想問下正常嗎?

洋房

國民生產總值:58

而家重左29磅,想問下正常嗎?

而家重左29磅,想問下正常嗎?

大宅

國民生產總值:1355

Re: 而家重左29磅,想問下正常嗎?

個個都唔同, 你不如直接問下醫生, 佢會比到專業意見你架!

複式洋房

國民生產總值:210

其實我都想知,因為我都重

大宅

國民生產總值:1702

上星期28weeks去見c+醫生, 佢話我重得快(+25磅), 醫生叫我去check糖尿 (即飲糖水). 如果無糖尿, 重得多都唔怕, 但最好食少d甜野!

男爵府

國民生產總值:5451

我之前27w2d 時, 醫生都話我重得太多...重左28磅, 叫我去驗血睇下係咪糖尿病...
之後驗完, 都冇事...血糖仲比正常人低d...

大宅

國民生產總值:1308

其實好多書都話孕期內重25-35磅都係可接受範圍, 不過我都識好多人重40+磅 (包括我自己上一胎時...), bb 出世都係好健康. 我諗如果驗過尿冇糖又冇蛋白, 同埋冇嚴重腳腫, 都應該唔洗太擔心.如果有咩問題醫生都會話你知的.

洋房

唔該哂各位..

洋房

唔該哂各位..

大宅

國民生產總值:2109

我依家30w已經重左35lbs, 但我醫生話無問題喎!
不過我驚第日減唔番呀! :-( :-( :-(

民房

國民生產總值:39

我都係30w, 重咗31lbs, 醫生都係話ok wor.
come and see our baby -->> http://framophic.com/blog/

大宅

國民生產總值:2520

因為我本身屬於肥, 所以好驚, 再肥落去, 之後好難減呀!

吾怪之得人地話會有產前/後抑鬱啦.... 我諗係因為而家o的人太注重外表喇......

大宅

國民生產總值:2184

我30w 重左30磅, 原來大家都差唔多 .

大宅

國民生產總值:2808

我上次30weeks去健康院嗰陣,姑娘話我己經重咗25,26磅,佢話我重得快,話如果下次去都重得快就要見e生,但你地都同我一樣重咗咁多磅數咋嘛,點解佢話我重得快呢?

別墅

國民生產總值:795

我上次未夠30weeks去健康院檢查, 總共重

別墅

國民生產總值:641

我大肚前110磅,害喜嘔到得97磅
而家124磅
應該重左27磅.....得5尺2多D
.............
成日覺得肚好重好重
好在D手

別墅

國民生產總值:750

你地重咁少都話有野..
我重左40磅喇喎...
醫生都未話我有野喎

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.