意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 19|主題: 124115

請問DHC護膚品好唔好用?

別墅

國民生產總值:818

請問DHC護膚品好唔好用?

可否分享一下

禁止訪問

國民生產總值:16556

Re: 請問DHC護膚品好唔好用?

禁止訪問

國民生產總值:12239

別墅

請問美白,保濕.....好唔好用呢?

男爵府

國民生產總值:6854

我都用緊deep cleaning oil! 因為負平(之前用開shu), 都係覺得冇shu咁好用!!!

LeeAnn'sMum 寫道:
個人認為佢隻deep cleansing oil好好用,深層淨白礦物泥都ok唔錯
wallacemama

大宅

國民生產總值:4342

eva123,

佢隻美白都好好架,我用咗 D 斑淡咗,同埋又唔 "立",保濕就麻麻地!

珍珠宮

國民生產總值:37188

我皮膚較黑用

別墅

請問DHC邊隻美白產品最好用 ?-(

大宅

國民生產總值:1130

我都係用佢隻深層清潔礦物泥MASK, 都幾好用

大宅

國民生產總值:4342

eva123,

我用 "Hi-C 亮白精華" + "妍白淨斑精華",用法是:

1. 洗面
2. Hi-C 亮白精華
3. 美肌水
4. 妍白淨斑精華
5. 面霜

係 DHC Hotline 教我咁用架,大概用一星期,我已覺得底色白咗,冇咁黃,連毛孔都幼細咗!

別墅

仲有無其他介紹,唔該晒

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.