美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人做過激光矯視?

有冇人o係養和做過激光矯視? 好唔好呢? 可唔可以比d意見?
另外, 有冇其他推介呢? 例如: 其他e生, 其他e院?
仲有, 手術前後有咩要注意呢?
唔該哂呀!
該用戶已被刪除

Re: 有冇人做過激光矯視?

民房

我啱啱o係港安做完, 做得好好, 今日第5日, 好清吖. 妳想知乜?

另外, 有d全新未開封隱形眼鏡清潔藥水平售:

1. BAUSCH & LOMB Sensitive Eyes Saline Solution (355ml)
Expire Date: Jan-2009 x2枝; Jun-2009 x1枝 (共3枝鹽水)
2. CIBA VISION AOSEPT PLUS No rub/ No rinse one step (360ml)
Expire Date: Aug-2008 x3枝
3. CIBA VISION enzymatic cleaner Unizyme Protein Remover (12 tablets)
Expire Date: Jun-2008 x 2 盒

地鐵沿線交收, 如有興趣請pm我價錢.

民房

hi, 我6年前响法國醫院做激光手術。系我自己個眼科醫生介紹。依家仲好好。

如果你想要我個醫生資料,你pm我。

;-) ;-) ;-)

洋房

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我係St Paul做,做了一年多....現在0度近視!!

民房

有冇人試過係"嘉賓激光矯視中心"度做? 我做左CHECK眼, 仲考慮緊做唔做。因為醫生話我天生視網膜好容易脫落,叫我小心啲唔好做劇烈運動。甘我就怕做"激光矯視"會有影響,例如"加快我個視網膜薄脫落"‥,但係醫生就話做"激光矯視"都唔會有影響。係唔係真,有冇人同我個案差唔多??

唔該晒!!!!

大宅

POPPOP 寫道:
有冇人試過係"嘉賓激光矯視中心"度做? 我做左CHECK眼, 仲考慮緊做唔做。因為醫生話我天生視網膜好容易脫落,叫我小心啲唔好做劇烈運動。甘我就怕做"激光矯視"會有影響,例如"加快我個視網膜薄脫落"‥,但係醫生就話做"激光矯視"都唔會有影響。係唔係真,有冇人同我個案差唔多??
唔該晒!!!!

矯視係角膜0既手術, 同視網膜無關果喎......我個 fd 同你 case 差唔多, 佢就先做穩固視網膜0既手術, 等佢無咁易脫落, 1 個月後再做 lasik.....

民房

唔該晒tulipsodas!!

珊瑚宮

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都兩邊眼每隻都有成千度近視, 都好想做, 因為如果再加深落去, 就無隱影眼鏡啱載啦!:-( 你地做咩價錢度?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

現在的激光先進左,你可以試下車...

民房

cmsm,
"嘉X激光矯視"HK$20000度

首頁

尾頁

跳至