自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

公司 close, 會唔會有賠償

我公司將會close,我只是做了一年多d, 請問一般公司會唔會有賠償 or 一個月通知就可以?

公爵府

好媽媽勳章

Re: 公司 close, 會唔會有賠償

好似有x散費架, 不過你做左1年幾, 唔知有冇

珍珠宮

cchan0103 寫道:
我公司將會close,我只是做了一年多d, 請問一般公司會唔會有賠償 or 一個月通知就可以?

根據勞工法例,做滿 2年先有遣散費!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

遣散費要做滿24個月先有架.您可睇睇勞工法例.
應該會係一個月通知/代通知金.

洋房

多謝你們的回覆!

民房

As you work for the Company less than 2 years, you are not entitled to severance pay. What you can get is one month notice or payment in lieu of one month notice (depends on how the Company terminate your employment) and payment in lieu of entitled annual leave. For the first two years of service, you are entitled to 7 days paid leave each year.

首頁

尾頁

跳至