親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

日本嘅西武園Hello Kitty童話国

有無mami 可以 share 吓? 值得去嗎? 因為我會帶2歲b去!

別墅

Re: 日本

東京西武園hello kitty merchen town

好值得去....有約六項機動遊戲, 小兒科d, 最

大宅

我想問我囡囡5歲
咁我地2大1小應該買咩價錢卷先啱呢??
係咪買yen500x2大人
+yen1500x1小朋友呢!唔該

大宅

1500yen的應該只可以玩hello kitty land內的遊戲,不過對小朋友來講應該足夠。

夢,使軟弱的人堅強起來

大宅

大人係咪買500yen先啱呢?而唔使陪佢買1500yen嗰隻??

別墅

yinmandy,

hello kitty marchen town園內地圖

Hellokitty火車--->3歲以下必須大人陪同

hellokitty angel coaster--->3-5歲必須大人陪同....(少少激, 好好玩, 我囡囡十一月份剛剛去過, 玩左8次都唔願離開)

strawberry cup--->4歲以下必須大人陪同

....待續

別墅

yinmandy,

續....

hellokitty & friends pop smile--->5歲以下必須大人陪同

Зロユиャ⑦--->4歲以下必須大人陪同

melody shinkansen]--->3歲以下必須大人陪同

以上六項包在"入園+г①みワЪユфюл⑦Уヨ⑦6ヤЬьヱЁъ⑦乗ベ放題"任玩套票內, 如果小朋友係小學生就一定足歲數唔使陪啦....

別墅

fskaren2002, yinmandy,

你地幾時出發呀, 我十一月剛剛去過, 在網上找到e-coupon可以把原來的入場費由500yen"割引"100yen, 一家三口都平左300yen架, 有興趣pm我, 我幫你睇下仲有無呀....

大宅

kikimon, 請問我小朋友剛剛三歲應該買邊種飛好呢,麻煩你pm我那種割引卷在那兒找到!謝謝!

大宅

kikimon, 請問在池袋是否有直接車去西武園呢?

大宅

kikimon

多謝你比咁多資料我呀!我個女5歲半呀
e-coupon好呀你比我呀.......100yen咁平
不過我31/3先出發.....因為去9日有太多入場卷要比
所以慳得就慳.....買貴左就唔抵啦
行程已plan好
另外想問八景島買邊種飛先抵買同啱我呢?3點後or?
我唔玩機動遊戲只想去個海洋館....唔該!!

<---click

別墅

Cyrus 寫道:

池袋是有"半"直接車去西武園.....坐"西武"私營鐵路, 由"西武池袋"去到"西武遊園地"下車出閘再上石級便到.......不用出閘.....但途中要轉車("所

別墅

Cyrus,

三歲就全部都玩得, 只係大部份要大人陪, 應該買套票啦, 我囡囡膽唔大去年同今年都玩得好開心......割引卷請check pm

大宅

kikimon

3月唔知仲有冇呢隻割引卷呢!

別墅

yinmandy,

唔好意思, 按錯左掣, replace左之前d料...

大宅

oic thank you

3月出發

大宅

kikimon,

唔該晒你。想問多樣野,如果我地大人陪小朋友玩係咪逐個遊戲俾錢呀?

我都諗緊去八景島,期待你的資料!

大宅

kikimon,

我都想要e-coupon,可否pm給我。謝謝!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

Hi Kikimon,

Thanks your many information!!
I will on 2/1/07 出發. 西武園都係我行程之一,不過睇map我仲未找到(西武遊園地站) 的位置 :-(
係呢, I also need e-coupon for 入場費由500yen"割引"100yen. 可否pm俾我啊!

伯爵府

kikimon,

我都想要e-coupon,可唔可以pm埋比我呀 :-P

首頁

尾頁

跳至