懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有冇靚mami最近係廣華醫院生bb呀?

想問問近排廣華生bb既靚mami,e+廣華情況點呀?Thx!!!

珍珠宮

Re: 有冇靚mami最近係廣華醫院生bb呀?

我在11月21日生完...

當晚好多人生, 但係都無問題喎..我生完之後聽姑娘講產後房得一個位要, 之後佢地送咗我去產前房..其實我覺得仲好因為無咁多bb哭, 晚上可以靜d...

除了有d姑娘比較寸之外, 大多數都好好. 佢地follow up 得好好架..我生完之後個人無氣咁, 背後muscle又痛, 佢地立刻幫我驗血同比藥膏我搽, 食完鐵丸再驗多次先比我走...

侯爵府

其實我最想知 d姑娘會否唔理 d大肚婆,因我生仔仔時,因太多人,姑娘話已9度都話無人可以幫我接生,攪到我仔仔個頭出左來先有人理... :cry: 之後傷口發炎,但都無人理...出院傷口痛到飯都要企係度食,連水泡都坐唔到...最後要62買止痛and消炎既藥先ok! :cry:

珍珠宮

聽人講廣華嘅產房可以望到其他前,後,左,右嘅產婦生bb. 你望我, 我望你咁睇住大家嘅生產過程. 係咪真o架?

Love and Kindness are never wasted.

侯爵府

babycam 寫道:
聽人講廣華嘅產房可以望到其他前,後,左,右嘅產婦生bb. 你望我, 我望你咁睇住大家嘅生產過程. 係咪真o架?

下?唔會卦?咁如果人地d老公陪產咪好尷尬?我上次係qe生仔仔時,就要1個產房2個大肚婆生bb,所以唔比任何人陪產!!! :cry:

珍珠宮

我生時的房只得一張床..

民房

我上次聽「分娩的認識」時係講有兩個產婦係一間產房,仲要係可以既話兩日就要走人架啦。

聽我個朋友佢上年係廣華度生完講,係唔夠人理你,佢生到無力生都無醫生去睇下佢,不過有無mummy 係剛剛生完有d詳細d既資料ga???

首頁

尾頁

跳至