意見反饋
義工

想生BB 今日: 35|主題: 98978

跳至
BB没有心跳!!!!!!!!!

別墅

國民生產總值:714

BB没有心跳!!!!!!!!!

今天剛照到BB沒有心跳,醫生說已小產,我應該怎做?睇多個照多次?直接去醫院做手術?手術是否要麻醉?黎緊我應該要做什麼?
我腦一片空白,喊又喊過,亦都明白BB唔健康勉強留係到都無用,但係........... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:1023

Re: BB没有心跳!!!!!!!!!

搵多個醫生睇下啦﹗ :-(
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

agl 該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:4545

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

whmk,
睇到你開個咁的 topic, 我即時 click 入黎睇, 點知.....
我覺得最好睇多個醫生確實 d 好, 你記得你之前都好似試過小產過一次, 咁你之後有無睇中醫呀? 唔好喊啦 :-( :-( :-( 我見到你咁....我都 :-( :-(

希望你睇第二個醫生會有好消息啦 :cry:

我要努力

大宅

國民生產總值:1855

whmk,

我之前都係7月預產期的媽媽, 但遲你一日. 我在8week幾時又係在複診時check到無心跳...好難過...加上一年內小產jor兩次...都有d迷茫...

我地係需要時間recover both physically & mentally...小產都幾傷ga....feel 到好weak...成日頭痛....記住要好好搵中醫調理

別墅

國民生產總值:714

我之前係早期自然流產,不需做手術,今次要做手術。

galic,
我同你一樣一年內小產了兩次 :-( 我想問你在那裹做手術?應該幾時搵中醫調理?

子爵府

國民生產總值:13719

叫醫生寫信俾你去政府醫院做人工流產手術,做之前醫生都會再confirm有無心跳先幫你做.

當然你去私家醫院做都會再confirm.全身麻醉應該唔會好痛.
唔好傷心目前最重要身體.
whmk 寫道:
今天剛照到BB沒有心跳,醫生說已小產,我應該怎做?睇多個照多次?直接去醫院做手術?手術是否要麻醉?黎緊我應該要做什麼?
我腦一片空白,喊又喊過,亦都明白BB唔健康勉強留係到都無用,但係........... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

瑪瑙宮

國民生產總值:131287

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

身體要緊 . 記得要調理好身體先好再黎過

子爵府

國民生產總值:11987

環保接龍勳章 畀面勳章

take care~

大宅

國民生產總值:2518

睇多一個醫生... 聽多一點意見啦

大宅

國民生產總值:1859

我都曾經小產過, 亦係8週幾, 冇事冇幹去醫生到檢查時, 醫生話BB冇咗心跳, 之後我去咗政府醫院 reconfirm咗就做手術, 我好明你依家嘅感受. 我當時冇睇中醫, 只係休息咗1 week 就返返工, 食返D有營養嘅食物, 最緊要正面D去面對, 唔開心好快就會過去, 我哋好多bk友會支持你, 仲有呀, 我依家已經係兩個小朋友嘅媽咪, 所以唔好灰心呀!!!
:-D

大宅

國民生產總值:4545

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

whmk,
um.....做完手術後, 都要當坐月咁調理身體架! 乜野都唔開心都好, 搵人陪下你啦! :cry:
我要努力

複式洋房

國民生產總值:268

我都係一年裡面小X

大宅

國民生產總值:1855

whmk,

我同你一無一樣, 我上次在wk5時自然流產...今次我無選擇做手術...用jor塞藥令佢自然流出...但原來超痛...好彩住部出晒..... 我而家仲有小小血...諗住今個weekend 會去睇中醫..因我成日都頭痛...

想問有經驗的媽咪, 你地小產後隔幾耐先再懷孕? 我同老公係超鍾意bb...但好似有jor都好難keep住..(已打晒安胎針, 安胎藥& eat 中藥 b4)

whmk 寫道:
我之前係早期自然流產,不需做手術,今次要做手術。

galic,
我同你一樣一年內小產了兩次 :-( 我想問你在那裹做手術?應該幾時搵中醫調理?

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

whmk,
我都係睇到係妳, 即刻入黎睇下, 我聽到都好5開心:cry: :cry: :cry: 妳尋日睇過個係c+?
咁妳不如再睇多個 政府 or c+ 再confirm 下?
anyway 真係要保重自已身體先~

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

galic,
亦都好希望妳都快快調理好自己個身體, 迎接下一個

大宅

國民生產總值:4416

我係10號都做了吸宮手術 係港安做
因為胚胎九週幾冇左心跳 有點傷心同失望
但現在冇啦 繼續努力同養好身體
我做完手術 第二日就冇血啦 可以醫生吸得乾淨
老公好擔心我身體多個bb
當日佢問醫生的第一個問題係我會唔會有事 唔係bb
我個心即刻好暖 所以心靈回覆得好快
老公話最繄要身體 遲些先算
如果冇bb 就唔要啦 佢話冇左我仲大鑊

大宅

國民生產總值:4416

我都要再黎過 到時找你買排卵紙

miffymiffy 寫道:

身體要緊 . 記得要調理好身體先好再黎過

複式洋房

國民生產總值:377

whmk,ksorange & galic,
So sorry to hear that :cry:
好明白你地ge心情,因我都小產o左2次,
你地做完手術要好好調理,養好身體下次個bb一定能健康出世!保重!

大宅

國民生產總值:2108

ai, I'm also should be 0707 mama..but my BB has not heart break in 7 weeks also.. I had operation on 21/11 and it was the 2nd time miscarriage..

Fully understand the feeling.. :-( :-( :-( :-( and feel surprise that so many ppl have the same results..

right now, I'm visting two Chinese doctor.. one for Acupunctual and one for medicine..

I will start to try again 3 months later..

God bless us! Hope we can have our healthy baby soon!

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.