自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

你地用緊咩牌子數碼相機??

唔知你地用緊咩牌子, 我想買 PENTAX 但係唔見很多人講唔知好唔好. 你地會揀咩牌子??

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 你地用緊咩牌子數碼相機??

早兩星期買左Canon IXUS 65,
okay呀, 3吋monitor. 又唔貴,
豐澤賣緊 $2380.
月光很美麗☺

珊瑚宮

好媽媽勳章

sony 720萬像

子爵府

canon~

大宅

canon wireless 500萬像
nikon S9 600萬像

男爵府

2019勳章

canon~~~

男爵府

剛買 Canon IXUS 850IS

大宅

CANON IXUS 50

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

Canon

男爵府

早幾個月前買左Canon IXUS 800IS, OK, 唔錯
呀好用Pentax 都ok, 不過就壞過一次, 表妹都係用Pentax, 又係壞過一次. 不過買野都係撞彩的, 好彩就十年都唔壞, 唔好彩就.......

大宅

CASIO EX-Z40 買三千幾蚊,宜家一D都唔直錢 :-( :-(

男爵府

OLYMPUS SP-700

大宅

sanyo!!
正!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

睇黎都幾多人用 CANON, 影左 D 相唔會唔偏色日間同晚上影出黎的效果 OK 嗎??
PENTAX 我睇過新個部 A20 賣緊差不多三千有一千萬像素, 但係我記得有人話過唔知係 S6 定係 S60 都幾好.

homacarol 寫道:
早幾個月前買左Canon IXUS 800IS, OK, 唔錯
呀好用Pentax 都ok, 不過就壞過一次, 表妹都係用Pentax, 又係壞過一次. 不過買野都係撞彩的, 好彩就十年都唔壞, 唔好彩就.......

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

Panasonic Lumix

男爵府

Canon IXUS 800IS
反應快...又正

大宅

CASIOQV-R41影相都好OK,但現在壞了、剛剛過了保養期、我覺得好快壞、我都無跌過落地 :-( :-( :-(

侯爵府

alicemun 寫道:
Panasonic Lumix

me too

別墅

canon...
我覺得有保證

首頁
12345...6

尾頁

跳至