自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Re: 你地用緊咩牌子數碼相機??

Konica Minolta
可惜佢地已經退出香港市場 :-|
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

男爵府

sony

[/url]

大宅

casio
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Panny8856 寫道:
CANON IXUS 65
我問過豐澤、百老匯d sales 二口同聲話買相機 CANON 就最好,我買CANON IXUS 65 因貪佢機身細方便我隨身帶,隨時都可以幫我仔仔影到相(我平均每日都影20-30張),同埋有3吋 monitor (睇都無咁倦),我買$2380,送2張1 GB咭、2 鋰電、三腳格、相機袋

請問你係邊度買?? 有幾多像素?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

oh, just "eaten" by Sony jei.....now = sony alpha.....

AK+BB 寫道:
Konica Minolta
可惜佢地已經退出香港市場 :-|
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

catjeffcat 寫道:
[quote]
我問過豐澤、百老匯d sales 二口同聲話買相機 CANON 就最好,我買CANON IXUS 65 因貪佢機身細方便我隨身帶,隨時都可以幫我仔仔影到相(我平均每日都影20-30張),同埋有3吋 monitor (睇都無咁倦),我買$2380,送2張1 GB咭、2 鋰電、三腳格、相機袋

請問你係邊度買?? 有幾多像素?[/quote]

百老匯,600像素(晒12R都無問題),3倍光學變焦+12倍數碼變焦(我住26樓,我個仔放學返屋企係樓下時,我影佢都 ok)

複式洋房

MINOLTA-抽獎抽到

子爵府

行行豬 寫道:
Panasonic Lumix FX01

me2

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Canon A95

複式洋房

canon

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

[quote]
[quote]

百老匯,600像素(晒12R都無問題),3倍光學變焦+12倍數碼變焦(我住26樓,我個仔放學返屋企係樓下時,我影佢都 ok) [/quote]

咁誇 26 樓都掂, 部機係咪出左好耐架??

複式洋房

canon750

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]
[quote]
[quote]

百老匯,600像素(晒12R都無問題),3倍光學變焦+12倍數碼變焦(我住26樓,我個仔放學返屋企係樓下時,我影佢都 ok) [/quote]

咁誇 26 樓都掂, 部機係咪出左好耐架?? [/quote]
我都會買CANON IXUS 65, 問過豐澤仲平$100($2280)可以免式分期
知足常樂 自得其樂 苦中作樂

珍珠宮

cat囝 寫道:
[quote]
[quote]
[quote]
[quote]

咁誇 26 樓都掂, 部機係咪出左好耐架?? [/quote]
我都會買CANON IXUS 65, 問過豐澤仲平$100($2280)可以免式分期 [/quote]

你有無問佢現金有無得平..... 很多時話免息都係已計左落去, 如果現金通常都會平番小小.....

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

HI catjeffcat
問過豐澤現金同vist一樣, 星期六我要買CANON IXUS 65
知足常樂 自得其樂 苦中作樂

子爵府

醒目開學勳章

canon

珍珠宮

cat囝 寫道:
HI catjeffcat
問過豐澤現金同vist一樣, 星期六我要買CANON IXUS 65

呢部機個價錢都幾平.... 我再睇雜誌新個部 850I 都幾好, 有人臉偵測影出黎應該都幾好.... 不過都唔平要三千幾...

大宅

CANON
經我手買的相機 (包括公司用的), 全部都係 CANON,
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我已買了, 不是ixus65, 而佢佢嘅兄弟ixus60, sales話兩者分別只在於一個3"mon, 一個2.5", 其他功能完全一樣, 基於大mon食電d, 而且試過上手, 3"mon真的太大, 隻手指公好易掂到個mon, 仲平d添。

"風閘"買$1988, 送:

* 鋰電一舊
* SanDisk 1GB卡一張
* screen保護貼一張
* CEO相機袋一個
* card reader一個

ixus850is都好好玩, 不過新出太貴了, 要$3280, 幫canon畀廣告費, 唔抵。

另外, 嗰部ixus wireless做緊promote, $1680咋。有興趣去睇睇。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

自己用Sony, 老公就用 Nikon.

首頁

尾頁

跳至