意見反饋
義工

想生BB 今日: 77|主題: 98948

驗孕棒有條白色嘅線,好奇怪..

男爵府

國民生產總值:5550

好媽媽勳章 畀面勳章

驗孕棒有條白色嘅線,好奇怪..

我今日好奇地驗佐一次,支棒棒竟然有線,好明顯嘅白色線..
唔系粉經色嘅喎...
點解會咁樣呢?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 驗孕棒有條白色嘅線,好奇怪..

有冇人試過有咁樣嘅情況呀

瑪瑙宮

國民生產總值:131287

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你用邊隻牌子? 佢底色唔係白色咩? 點解出現白色線可以分別出黎 ?-( ?-( ?-(

該用戶已被刪除

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我用活色生香驗孕棒..
右手面有條紅色嘅線,跟住在左手面就有條線,可以話係透明色嘅..一眼就望到有條線..但唔系紅色..

miffymiffy 寫道:

你用邊隻牌子? 佢底色唔係白色咩? 點解出現白色線可以分別出黎 ?-( ?-( ?-(

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

個顯示窗一浸佐D尿尿就會就佐有一條條嘅粉紅色..
跟住右手面有條好明顯嘅紅色線..
左手面就有條應該話係透明線..
一眼就睇到條線..
b&yanhappy 寫道:
即是點啊~~ 個顯示窗"背景顏色" 都係白色架? 0係白色底上面突左條白色的線呀?

瑪瑙宮

國民生產總值:131287

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你平時cycle 幾多日?? 今日係day 幾?? 一係你等多幾日未黎M 時再驗啦

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

miffymiffy

cycle亂到七彩..今日係day58...
食過通經藥仲未MC...
個胸痛佐一個星期有多啦..
超煩...個肚又時不時痛...
唔知係咪心理作用,成日想嘔...
搭巴士嘔到七彩..咁大個女都未試過..
D體溫仲好高..

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.