自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有想過買部 Wii 過聖誕呢

有沒有想過買部 Wii 過聖誕呢, 如果有, 買之前看看以下 web site
click here

珍珠宮

Re: 有沒有想過買部 Wii 過聖誕呢

我公司有幾個男同事已經買左.

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我都想要呀......... 不過都係唔買得 :-( :-(

大宅

no

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

香港出左喇??
邊度買架??
d games 貴唔貴呀??

macca 寫道:

複式洋房

全港九賣遊戲機的店都有, 單機 1980, 碟 330. 好玩到震, 不可不玩. 但唔好比阿女知有呢部機, 只可偷偷地玩, 否則

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

勁想買,不過實俾老公鬧鬼死,日日掛住打機唔湊仔女

珍珠宮

they bought at kwai chung plaza. it's around 24XX, i'm not sure.
finger 寫道:
香港出左喇??
邊度買架??
d games 貴唔貴呀??

[quote]
macca 寫道:
[/quote]

男爵府

畀面勳章

聖誕會喺日本買

洋房

咪傻喇
日本重貴過香港呀
全部都係炒價
重有ar
game依家你地5800日元,hk賣緊$330(算貴個間,有d$315)
你地計番匯率喇
咪以為咩都係日本買平先得架 :-(

男爵府

畀面勳章

littlehoiyi,
買部主機都係$25000円...d game可以喺香港買...其他配件一定平過香港好多...整係手掣香港都缺貨

珍珠宮

我聽d同事講部機好好玩! 仲可以對打添! 係各自響自己屋企打喎! 好犀利!!

珍珠宮

我問左同事, 佢買時~~

主機: $2,080
火牛: $150
game: $290

以上係約2星期前o既價. 佢話而家主機大約$2,2xx, game$320.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我就覺得boxing果part game 好正。
阿女老豆 寫道:
有沒有想過買部 Wii 過聖誕呢, 如果有, 買之前看看以下 web site
click here

洋房

你可能少睇d game forum
而我亦有朋友住係日本
我朋友自己都未買到囉(因為炒好貴)
如果你想用正價$25000日元係日本買到wii呢
我諗你真係要好有心機咁係日本慢慢找囉
人地日本都無貨
係hk先唔知點解運到咁多貨回來
重有手掣都沒缺貨
係貴左d
10算囉~
如果你買我們的wii跟手撃依家先$38x
日價4800,有幾貴ar
我上星期先入完機
昨天先又去買game
我唔覺有缺貨,係今個week比上星期每樣都加左價
日本都未說幾時有第2批貨
我只可以講
只會越來越貴,因為xmas大家都想玩

洋房

我好彩係上星期買左@.@
今個week加曬價...

記得買wii sport,真係好好玩架!
重有兔仔~我相信抵過買騎馬機回家減肥

男爵府

畀面勳章

littlehoiyi 寫道:
我好彩係上星期買左@.@
今個week加曬價...

記得買wii sport,真係好好玩架!
重有兔仔~我相信抵過買騎馬機回家減肥

littlehoiyi,
兔仔game...係咪另一隻game嚟ga...之前睇過短片...好得意

首頁

尾頁

跳至