跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

BB打完針,未有發燒,須唔須要俾定退燒葯佢食呢?

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

洋房

Re: BB打完針,未有發燒,須唔須要俾定退燒葯佢食呢?

因打六合一枝針係勁d, 我囡囡打時, 醫生話無燒就隔6小時食退燒葯, 有燒就4小時食. 你最好問醫生, 根醫生指示好d!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

FionaBB 寫道:

唔需要, 可能有D B會唔發燒架. 費時無啦啦食藥啦.

伯爵府

要睇下bb打嗰支係咩針... 有d 針係會勁d... 好易發燒, 就最好食一次... 如果唔係咁勁既針就唔洗食~

大宅

好媽媽勳章

唔需要,我個囡打完針都無發燒, 西葯入肝架,唔好食咁多~!

禁止訪問

別墅

澔霖仔打完針都冇發燒, 我都冇比佢食, 冇咩事都最好唔好食啦...
[size=small]Cammy

大宅

我anson 星期6 剛打完6合1都無燒 我都唔比佢食呀 因我見到個樽註明係必利痛英文 我就叫我家姐 唔燒過98度都唔好比bb食呀 會殘留係體內5年架 大人細佬都係呀 我1年都食唔到一次呀
bb 5月23號 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

首頁

尾頁

跳至