夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家都變左...

自從11月...大家都變左好多,簡直係互相學習對方的缺點
老婆變得串左同事業心好重,開始比以前更唔理屋企,呢d本來係我既特點,依加俾左佢~而我就冇左事業心,變到好hea成日想去玩食行街又要面左成日介意人地講野,呢d本來係老婆d性格...又交換左...
大家都發覺好有問題...但控制唔到/___\
依加可以做既就好似只可以等....等運到... 好無奈:-|
We need not worryas we are no longer two, but one flesh,and God will make with the test a way out of it, so that we may be able to go through it.

民房

Re: 大家都變左...

有無同老婆好好傾下?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

nickx2,

不如放抵哂d野(包括阿女),同老婆去下旅行,等大家心情輕鬆d, 可能會好d呢!
天空之城, 快樂之地

子爵府

nickx2 寫道:
老婆變得串左同事業心好重,開始比以前更唔理屋企,呢d本來係我既特點,依加俾左佢~而我就冇左事業心,變到好hea成日想去玩食行街又要面左成日介意人地講野,呢d本來係老婆d性格...又交換左...
依加可以做既就好似只可以等....等運到... 好無奈:-|

禁你還愛你個老婆嗎???你覺得老婆變成點阿...係唔係好難頂個隻接唔接受到阿...(有小朋友未阿)最好解決辦法就係灘牌啦..咩都唔做就只會日漸討厭對方..最後就係離婚收場..

民房

溝通問題..
你地有冇開門見山傾過呀?
大家都覺得有問題唔通唔理由佢?

子爵府

好媽媽勳章

其實兩夫妻一齊去旅行...放假輕鬆下...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

大家變左,但係有無問題先???
如果大家覺得有問題就傾下,溝通下

別墅

nickx2 寫道:

唔好介意我值:

我看過你的post;

你係咪有的問題....
有點覺得你係度作野或者你唔係男人,係女人,由或者你無朋友想上埋傾計想我地覆所以咁講..其實你老婆係咪真係咁只有你先知同如果個老婆咁而你話控制唔到,係咪有的問題呢?

通常女人好小唔埋屋企..

仲有你都唔愛你老婆...愛的話唔係等運到... ..好似好想知我地的媽咪點想同點做,其實有無咁一回事? 唔好浪費我地的愛心...
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我1家3口都係:我~越來越pai, 乜都唔想理, 因為理黎都冇用。 老公~越來越"盟塞", 樣樣野都同我背道而馳。阿女~越來越刁蠻, 最叻"一言9頂"!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

nickx2,

點呀?e+等成點呀?d運到未呀?情況好轉未呀?
天空之城, 快樂之地

翡翠宮

咁咪好囉, 大家感受一下大家之前所犯既錯再作出應當既調節未嘗不可呀

別墅

點解會無端端變成咁? 我唔明喎????

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5