在職全職

跳至

首頁
12345...66

尾頁

侯爵府

唔知有無73年全職靚媽咪呢?

入黎傾下呀

大宅

Re: 唔知有無73年全職靚媽咪呢?

hi 你好
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

侯爵府

你好呀,真係好喇,終於係呢度搵到同年既全職媽咪朋友喇

我個BB5個月大,係男仔! 你個BB幾大呀?
我個仔咁大我就做左全職媽咪咁耐,你呢?

得閒多D傾下計丫

Ballballmami 寫道:
hi 你好

伯爵府

Hi

我係全職准媽媽喎,而家陀住B女38周幾,預產期係26號,準備係QE生!!

如果B女乖乖地係今個月出世,咁我地嘅BB都係同年BB喎!!

侯爵府

jjtseung

歡迎!歡迎!

好開心呀,媽咪同年,BB又同年

嘩,boxing day拆禮物喎,緊唔緊張呀?順產定開刀呀?我開刀架。

男爵府

hi, 你地好

我都係73年媽咪, 我個女2.8years old 啦, 明天讀糼稚園啦...

侯爵府

甜姐兒,

歡迎你呀!  緊張嗎,怕唔怕女女扭要媽咪唔肯返學呀? 通常D小朋友第一次返學都會咁喎。 點解會係今日返既?唔係星期一

寫道:
hi, 你地好

我都係73年媽咪, 我個女2.8years old 啦, 明天讀糼稚園啦...

伯爵府

tupytupy 寫道:
jjtseung

歡迎!歡迎!

好開心呀,媽咪同年,BB又同年

嘩,boxing day拆禮物喎,緊唔緊張呀?順產定開刀呀?我開刀架。

我會儘量順產… 所以要等B女決定邊日出世!!

心情又緊張又興奮!!

呢輪訓得唔好,BB好頑皮, 我一訓定BB佢就勁踢,任何姿勢都唔得,等我頂唔順一起身佢就冇野訓定定...

伯爵府

甜姐兒, Hello!!

大宅

Hi! 大家好

我都係73年媽咪&全職准媽媽,而家陀住B仔33周幾,預產期係2月2號.

好緊張呀!

侯爵府

HWCwing,

嘩,歡迎! 歡迎! 諗住係邊間醫院生呢? 順產定開刀? 我就無鬼用,真係好怕痛,所有點都要開刀。 你而家會唔會好似 jjtseung咁訓得唔好呢?

不過,真係要奉勸你地兩位準媽咪,而家有得訓得好盡量訓喇,BB出世後有排唔洗旨意有覺好訓呀! :-( :-(

大宅

hi大家好
我都係73年媽咪,大囝6.5歲,細囡15個月。

大宅

真架!
HWCwing,

不過,真係要奉勸你地兩位準媽咪,而家有得訓得好盡量訓喇,BB出世後有排唔洗旨意有覺好訓呀! :-( :-(

伯爵府

Hi, HWCwing

I'm a mother-to-be also... my baby girl will be get birth soon!!

My friend's daughter's birthday is 02-02-2002... same date as your baby's 預產期 (5years before)!!

伯爵府

gogo2000 寫道:
真架![quote]
HWCwing,
[/quote]

:-( :-(

I hope I could get ready now... I want to B/F my baby girl...

大宅

Jjtseung, tupytupy

你地好!

我choose順產, 怕開刀仲痛呀!
我會係養和生.而家訓得都好好, but my job is very busy. I am afraid if 我太緊張會早產.

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我2個月後先係全職媽咪, 入黎傾住先得唔得
入黎傾下呀

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

恭喜哂, 期待聖誕b女
jjtseung 寫道:
Hi

我係全職准媽媽喎,而家陀住B女38周幾,預產期係26號,準備係QE生!!

如果B女乖乖地係今個月出世,咁我地嘅BB都係同年BB喎!!

琥珀宮

囡囡乖嗎 ? 多唔多野問
甜姐兒 寫道:
hi, 你地好

琥珀宮

你拍下佢同佢講, 要訓覺啦, bb乖, 同媽咪一齊訓啦 [quote]
jjtseung 寫道:
我會儘量順產… 所以要等B女決定邊日出世!!

心情又緊張又興奮!!

呢輪訓得唔好,BB好頑皮, 我一訓定BB佢就勁踢,任何姿勢都唔得,等我頂唔順一起身佢就冇野訓定定...

首頁
12345...66

尾頁

跳至