跳至

首頁

尾頁

洋房

12月3日喺qe生左仔仔啦!

2号果晚2點幾入左医院,到4点幾已開左2-3度,跟住便推上產房啦,當時真係好痛,痛到3号既7點幾就生左BB啦,原來我生果段時間有很多大肚婆係晒出面走廊等生,D人手都唔夠,我係入面叫曬救命都冇人理呀,陰公! 不過好彩都順利生產.
係医晚院多數人都係留3日2夜咋,不過留多左一日因為BB面黃呀,係腳板底到抽左2次血,唉....當時心都痈埋,好彩第2日D黃降底左唔使照燈咋,我隔離有個bb就要照燈啦,医生仲要個媽媽出院先,我見到佢都心痈.
我BB有7.6LB,4日咋臍帶就斷左啦,但而家隔2日就要返健康晚院洗肚臍,因為仲有粒肉牙係到希望怏D好啦,而我自己D惡露一個星期咋就走得七七ハハ啦.真係快呀,而家要過坐月生涯啦.

複式洋房

Re: 12月3日

恭喜你呀~~~
咁我遲你幾日真係算好好彩了...
o個日產房d人好似好得閒咁o係我房入面...
不過可能時間唔同啦, 我一朝早入產房,
可能o個時唔係咁多人...
我d惡露都好快走呀...8號生完, 而家已經好似水尾咁喇...

大宅

Congratulations!

大宅

辛苦晒, 恭喜晒~~~~!!!!
好快到我係屯門生, 有d怕怕......
希望自己好似大家咁順利啦~~~~~~!!!

該用戶已被刪除

伯爵府

恭喜晒!恭喜晒!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 12月3日喺qe生左仔仔啦!

4日咋臍帶就斷左?你就好啦,咁快 我囡囡7日仲未斷

洋房

Re: 12月3日喺qe生左仔仔啦!

但而家每隔一日就要返健康院洗肚臍,因為仲有粒肉牙係到.希望快D好啦.

首頁

尾頁

跳至