意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 109|主題: 124094

跳至
有無人有DHC 8折卡?

伯爵府

國民生產總值:15703

有無人有DHC 8折卡?

宜家DHC 全線8折, IF 本身係8折會員會折上折, 有無人可以借CARD NO. 一用?

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

國民生產總值:4342

Re: 有無人有DHC 8折卡?

V-Square,

Check PM please.

大宅

V-Square,

Check pm again, please.

複式洋房

國民生產總值:220

B二姑媽,

Can you also pm your card no. to me ? Thanks a lot!!

:oops: :verycold: :roll: :cheeze:

男爵府

國民生產總值:6296

B二姑媽
可唔可以pm埋借我買野?係咪要俾埋卡no.and 電話no.?thx!

別墅

國民生產總值:755

B二姑媽

可唔可以pm埋借我買野? Thanks!

男爵府

國民生產總值:9114

畀面勳章

B二姑媽:
我都有野想買呀,比埋我得嗎 唔該哂

別墅

國民生產總值:805

8折咭唔洗show比個sales睇咩

大宅

yina,

有 D 姊妹話要,有 D 話唔駛,我諗一間間,睇吓 D Sales 嘅 心情啩!

男爵府

國民生產總值:5030

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Can you borrow me Your VIP No # & tel? thanks

大宅

國民生產總值:1173

B二姑媽,

我都想買野呀...thank you~~~

男爵府

國民生產總值:6296

好開心呀,今日成功用左b二姑媽張卡買左四百幾蚊野,仲有兩次抽獎,一支香薰油同一支甲油.
之前有姊妹話一定要show卡,可能b二姑媽俾齊曬full name.電話no.所以個sales姐姐無講乜,照同我做8折.
多謝曬b二姑媽!

大宅

國民生產總值:1173

可唔可以pm埋借我買野? Thanks!

男爵府

國民生產總值:5452

B二姑媽: 可以借埋比我嗎 ?

大宅

crystaltochan,

唔駛客氣!

另外,各位姊妹如曾用我張八折卡買嘢(要有單架),又有產品想換而又爭少少分,記緊聽日下午三前前話我知你哋想換咩,因為明天是最後電話訂購六四折,過咗我就暫時唔會訂嘢住,因為換禮品門市換唔到,要電話訂貨時換埋!

大宅

jan0528,

sorry!唔知點解次次 pm 你個網都古古怪怪,真係唔知你收到未,如收不到,請再 pm 我,謝謝!

水晶宮

國民生產總值:55463

2018勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

HI, B二姑媽

唔該 PM 你會員資料比我

唔知點解, 我今日買野, 連會員個10% discount 都無既 :-( :-( :-(

別墅

國民生產總值:970

B二姑媽 寫道:
crystaltochan,

唔駛客氣!

另外,各位姊妹如曾用我張八折卡買嘢(要有單架),又有產品想換而又爭少少分,記緊聽日下午三前前話我知你哋想換咩,因為明天是最後電話訂購六四折,過咗我就暫時唔會訂嘢住,因為換禮品門市換唔到,要電話訂貨時換埋!

姑媽姑媽,

唔該晒你呀,我今日用左你張咭買野喇!我想問,係咪即係我可以用我今日買過的分黎找你幫我換埋禮品呀?如果係的話,我而家又即刻去買多D野喇!! 唔該晒你呀!!
成長的代價,就是家人一個一個地離我而去嗎? 長大,正是越來越多的痛苦與孤寂. 他們的離開叫我心痛... 我永遠記得,他們給我的就是一生中最好的東西。

大宅

多利是,

pm 咗你啦,不過個網真係唔多妥,如你收不到再通知我!

因為依家做緊全線八折,九折卡會員冇再九折優惠,剩係八折卡會員有再八折!

水晶宮

國民生產總值:55463

2018勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

B二姑媽

我收5到你PM呀, 唔該你再PM過比我, thanks so much

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.