跳至

首頁

尾頁

大宅

今日又睇到呢段新聞........又哭了!!

頭先上網睇到小琳琳只活九天既新聞,不禁又哭了:-(

click here

別墅

Re: 今日又睇到呢段新聞........又哭了!!

me too! :-(
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

男爵府

太感人啦!
小琳琳安息吧!
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

me too! :-( :-( :-( :-(

民房

係.....今天一早看到這段新聞,非常非常唔開心。希望小琳琳安息。

禁止訪問

大宅

ME TOO, 我都睇到哭出來 :-( :-( :-( :-(

大宅

係ar!尋晚我係yahoo睇到呢段新聞,我再三睇多次琳琳父母為琳琳做ga網頁,我的眼淚真係不由自主咁流,尤其我地呢"d"已身為人母ga,簡直百般滋味在心頭。

我個佬睇完都覺得好心酸,佢話其實如果琳琳父母一早知bb係有先天性病就應該唔好要,因為bb又辛苦時,bb的離去又會令各人痛苦。但我又覺得有那個母親駝住自己ga骨肉而又捨得打掉他的呢?我們是局外人講的是容易,他們是琳琳的父母他們才是當事人是那麼的難取捨。

自己為人父母當然想抱抱、看看自己的骨肉(正如bb在我肚中8個月時,我也希望bb快些跑出來讓我看看他的模樣),琳琳雖然病但有那個父母不抱有希望,相信他們的兒女是有一線生機,若是我可能我也覺得很難以取捨,既不想他到來受苦卻又不捨得打掉他(因為我知道他在我肚中是有生命,他是有權出來看看這個世界)!!! :-(
[size=large]庭謙仔仔看世界* 記住睇完我個板板,留個言俾我庭謙仔仔wor!:lalala:

別墅

我一開始睇就喊到睇完為止, 我覺得高琳琳生存得9日係值得嘅, 亦係一個好好嘅教材, 自問自己一生中都冇琳琳咁偉大.
[size=small]Cammy

大宅

琳琳爸爸媽媽真係勇敢,
而琳琳都好努力見多爸爸媽媽幾日

雖然係唔開心既事, 但當中領略到不論生存長短,, 如值得同有意思的+離開係解脫的話, 都不必太介懷, 因回憶係可以一世的...

希望小琳琳安息。

大宅

願小琳琳安息吧 :-( :-(

洋房

我睇完internet喊咗, 老公又啱啱攞咗港聞比我睇, 等我又喊一大歺, 我完全明白琳琳父母嘅心情, 因為我亞囡都位住過ICU.
我希望佢倆永遠開心! 琳琳安息會知你倆錫佢 !

首頁

尾頁

跳至