嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

仁安醫院兒科醫生一問

請問莫子慈醫生同温希蓮醫生睇邊個好?

大宅

Re: 仁安醫院兒科醫生一問

我覺得溫希蓮好d, 我個囡今年4月入仁安都係搵佢, 佢好細心. 至於莫子慈, 我就印象一般, 舊年囡囡出世係搵佢睇囡囡, 我感覺麻麻.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我仔仔由細到大都係睇開男既..哼..月睇月...
開頭好好..一見你耐左就...次次呀仔都喊住走!!

哼..我會轉睇女既..

大宅

2019勳章

Hi nikinokb、貝拉,

多謝你哋的意見!

我好似你哋一樣,我囡囡今年四月出世到現在都是睇莫醫生,我就係覺得佢麻麻地,唔夠細心,又好似問多句都嫌你煩,所以我都想轉醫生。

下個月我囡囡返去打肺炎鏈球菌針時,要見醫生先,我諗我會試吓轉睇温醫生。

男爵府

我覺得溫醫生ok呀, 上次我囝囝發燒, 佢一睇就斷症係玫瑰疹, 又細心, 我成日問好多問題, 佢都唔嫌煩

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

另外一個叫周榮昌,都係仁安駐診兒科,都唔錯架!

男爵府

係呀,莫醫生真係麻麻地,我上次仔仔睇左佢三次呀都未好番,我最尾一次去都好似覺得我好煩咁,咩都吾答我....好想我快o的走...次次都係比這幾種藥...之後我冇再睇佢....

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係呀!我個仔依家18個月.次次病都睇佢
睇親都係比果d藥.話明食唔好.都係比果d
次次都比勁強"礦"生素..食到呀仔身體差哂
仲要係食左十幾日都唔好返!!哼!!

勁唔鍾意佢!仲要問多幾句就趕人走呀!
超級勁唔鍾意囉!我比3百幾蚊.入左去唔夠1分鐘咋

問佢又唔答人.我仔仔喊到就嘔.
佢都迫我仔仔開口照.
我一定唔會再睇佢呀!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題