意見反饋
義工

自由講場 今日: 246|主題: 1009657

好慘呀,樓下成班亞婆!

琥珀宮

國民生產總值:161789

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好慘呀,樓下成班亞婆!

樓下附近搞左個咩健康講座(即是老點亞婆買咩紅外線睡墊果D!)佢地開頭會話有好多贈品吸引D亞婆去聽﹗跟住就sell佢地買野架啦!而家死得啦!D亞婆朝朝七點唔夠就響恕排隊,鬼死咁嘈,真係慘慘慘! :cry: :cry: :cry:

複式洋房

國民生產總值:357

Re: 好慘呀,樓下成班亞婆!

果d人真係無陰公,老人家d錢都呃 ,最慘係騷擾埋附近d街坊

男爵府

國民生產總值:9089

阿婆阿公仲好似吸毒咁,
唔去唔得,為有小心提醒家中老人家!
其實有可能佢哋(老人家)太寂寞、
有人好似關心自己,
又有禮物送。
咁就上當!

個班人真係

珍珠宮

國民生產總值:39190

2018勳章

tuen mun有間又係一早有1佰幾十個阿婆係度排隊 佢地 d 屋企人知唔知

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

複式洋房

國民生產總值:357

abccheung 寫道:
阿婆阿公仲好似吸毒咁,
唔去唔得,為有小心提醒家中老人家!
其實有可能佢哋(老人家)太寂寞、
有人好似關心自己,
又有禮物送。
咁就上當!

個班人真係

果d人懶係關心d老人家,其實咪又係為錢,正人渣

電視以都有講過係呃人啦,可能d老人家少睇電視

伯爵府

國民生產總值:15622

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

國民生產總值:11631

水晶宮

國民生產總值:55493

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=xx-large]題外話 ~~~~

[size=medium]小路,究竟係我眼花定係妳改左 topic .... 頭先我明明見到妳個 topic 係↓

[size=xx-large] 好慘呀,樓下成班八婆!
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

國民生產總值:4867

好媽媽勳章

我一早教定我阿媽唔好去哩D地方,唔好貪果小小便宜
因小失大
快樂可人兒
:-DResults:

子爵府

國民生產總值:12328

仲記得早排響西營盤單交通意外...班婆婆伯伯響間保健品公司(定健康講座)門口排隊...

琥珀宮

梗係你睇錯啦!不嬲都係亞婆唔係八婆呀!
hehalady 寫道:
[size=xx-large]題外話 ~~~~

[size=medium]小路,究竟係我眼花定係妳改左 topic .... 頭先我明明見到妳個 topic 係↓

[size=xx-large] 好慘呀,樓下成班八婆!

琥珀宮

聽講話張紅外線床墊要近兩萬蚊張架!真係無陰公!

大宅

國民生產總值:3933

每次行過呢D謀人寺,都會望入去留意下入面D sales,睇下邊個咁好眉好貌生沙蚤

伯爵府

國民生產總值:18454

小路 寫道:
聽講話張紅外線床墊要近兩萬蚊張架!真係無陰公!

兩萬

男爵府

國民生產總值:7645

我之前見到新蒲崗都係la...勁多公公婆婆排隊
有時後生女都有ga wor....

珍珠宮

國民生產總值:30417

2018復活節勳章 2018勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

shing'mun 寫道:
我之前見到新蒲崗都係la...勁多公公婆婆排隊
有時後生女都有ga wor....

我係元朗都見過, 平時見 d 阿婆行路好慢, 但係去排隊個 d 阿婆個個都行都很鬼快, 好似怕遲去會無位坐咁, 有 d 仲有賓賓一齊陪去 tim.....

洋房

國民生產總值:218

子爵府

國民生產總值:10258

webjen 寫道:
tuen mun有間又係一早有1佰幾十個阿婆係度排隊 佢地 d 屋企人知唔知

你話市中心國美電器附近個度?
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

水晶宮

國民生產總值:55493

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小路 寫道:
梗係你睇錯啦!不嬲都係亞婆唔係八婆呀!
[size=large]Sorry ..... Sorry .....
路遙知馬力,日久見人心!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.